přesně takovou myšlenku na letošní zimu mám.. Kanáry, půjčit moto a projet si to tam.. na FB mi poskytl info právě taky nějaký slovák, co tam byl.. dokonce byl v Maspalomas a měl moto i z té samé půjčovny
na kanárech doporučím ondru z Canaryride.com - fajn borec, motorek a infa na výběr hromada, a v češtině.
nečetl jsem to ještě celé, ale fotky s mini šutzplastem je z jiné motorky než ta f850gs? bo na každé je olejový filtr jinde, ale jak řikám, nečetl jsem, to až doma.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ero napsal:
na kanárech doporučím ondru z Canaryride.com - fajn borec, motorek a infa na výběr hromada, a v češtině.
nečetl jsem to ještě celé, ale fotky s mini šutzplastem je z jiné motorky než ta f850gs? bo na každé je olejový filtr jinde, ale jak řikám, nečetl jsem, to až doma.
jo, už jsem ho kontaktoval.. jde jenom o to, že on sídlí v Las Palmas a já ještě přesně nevím kam pojedeme..
Jirik - dobry postreh, uz som to opravil. Neviem ako som sa mohol takto seknut a zamenit pacifik s atlantikom.
Ten maly susplech som si v originale odfotil zle tak som hladal fotku na internete. Je mozne ze to neni to iste lizatko ale co je dolezite ze jeho "velkost" a "funkcnost" je rovnaka.
live fast, die young be wild, have fun