Ahoj, poradíte mi, co to je za model Desierta a na jaké ročníky má pasovat? Domnívám se, že je to Desierto 2, měl jsem ho na Adventure 2006, chtěl bych to Desierto prodat....
catman přiložený následující obrázek:
[149.15Kb]
Upravil catman dne 09.12.2018 11:49
R1200GS-LC Rallye 2017
Spitfire napsal:
Přemýšlím, jak by se dalo Desierto 3 jednoduše naroubovat na 1150...
Lekho, staci ti par drzaku. Ty mam. Ale driv nebo později to praskne. Na rozdil od dvanactky nebo osmikila.
Lepsi je laminatova verze.
Aha no tak to nechám asi v originálu a přidám tobinátory.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Aha no tak to nechám asi v originálu a přidám tobinátory.
Tobinátory jsou supr, dal jsem na adv menší plexi z normálního gs a tobinátory a funguje to parádně, netřepe se to jak to velké a nastaviš to přesně aby nefoukal (jde to sklo pak nastavit kolmo jak je třeba desierto).
Upravil raider dne 09.12.2018 22:51
magoss napsal:
Jj ta je fajn ta se ti Milane povedla
Me moc ne, ne to z nouze cnost. Design se povedl touratechu, ale holt uchyty staly za prd.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Ja mel tobinator na adv a jak se to cele klepalo, tak mi prasklo plexi
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Velké jsem plexi jsem měl s tobínatory také ale ja píšeš klepalo se to dost a taky jsem se bál že to prdne tak jsem to po týdnu sundal a sehnal malé a to mi zatím drží (cca 15t km) tak uvidíme.
Jak je uchycený ten laminátový kokpit co deláte, je tam i nějaké zpevnění budíků, nebo to je chycené jenom do konstrukce pod budíky? Dá se pak na to přidělat i nějaká hrazda na navi?
Já mám hrazdu, takže tím bych mohl adv plexi s tobinátory podpořit v tuhosti.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90