Hezký den,
chtěl bych Vás poprosit o radu. minulou sezonu jsem koupil jeté GS1150 a mám takový pocit, že je tam nějaký zvuk navíc. Slyšitelné při pomalé jízdě (dokud ještě nefouká do helmy) nebo na místě při zařazeném neutrálu. Zvuk mi připomíná hluk ložiska.
Máte někdo tip na dobrý a cenově dostupný servis kde by si to poslechli, případně vyřešili? Podmínka je okolí Pardubic :-)
Tip na dobry servis Ti dam, je to v Stepanove, Dolamoto. Akorat to tam dovez nejdriv v kvetnu
Ja osobne vozim motorku k Milanovi (Servisak) do Prahy.
Rozhodne nedoporucuju motoservis p.Antl v Pardubicich.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kolik mas namotano? A kdyz stojis na miste a vymacknes spojku, prestane ten zvuk zvucit?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mám najeto něco kolem 80 000km.
Jsem přesvědčení že když spojku zmáčknu, že to ztichne, ale vzhledem k zimě už nějakou dobu stojí, tak si to nevybavuju přesně.
Aby to nebylo lozisko na spojce...
Protoze toho ma moc.
Linhart89 napsal:
To i teď v zimě?:-) To je hrozný...
Tak hlavne pres zimu... Ale u nej to neni o moc lepsi ani v lete. Ikdyz to tam byva cekacka kratsi, tak o mesic
Stojíš na místě, motor běží na volnoběh......klepe to v oblasti převodovky? Vymáčkneš spojku a klid? Já bych to viděl, že máš mrtvou vstupní hřídel do předovky. Už jsem to tu někde psal....a na foru je o tom psáno.
Kontrola hřídele - je to rychlé:-):
Určitě jsi zručnej.....Dej motorku na centrál, sundej startér...tak teď na Tebe kouká spojka. Bude tam pěknej bordel:-). Popros někoho ať Ti vymáčkne spojku a Ty nějakým malým šroubováčkem začny hýbat lamelou. Lamela je nasunuta na vstupní hřídel. Pořádně si posviť na vstupní hřídel do převodovky a sleduj jak moc na "navolno" lamela na hřídeli chodí. Když je v prdeli hřídel tak i samozřejmě lamela.
Je-li nová lamela a hřídel, tak to vůli samozřejmě nemá:-). Tedy jen krapátek.
Prostě motoru nesvědčí podtáčení. Takže řadit a řadit:-)
Lítám pomalu a nízko..