Já jezdím sem:
Petra Červená
Autoservis
U vodárny 1450
252 28 Černošice
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3298946&y=49.9673233&z=19&base=ophoto&source=firm&id=12733282
ČZ 125/516, Yamaha 250YZ, KTM 125EXC, Kawasaki ninja 600, VYX 525, (14 let pauza) a pak BMW r 1150 gs. Jawa 50 typ 20 (Pionýr), BMW r 1200 gs.
Reno napsal:
Já přezouval v Motogartu, ale ten letos skončil.
Motogart skončil jako celá firma nebo jen s přezouváním? jen se ptám pro info, na servis mám servisáka a na přezouvání jezdím k Hamletovi do Brandýsa, ale párkrát jsem tam jel kupovat nějaké drobnosti
Reno napsal:
Já přezouval v Motogartu, ale ten letos skončil.
Motogart skončil jako celá firma nebo jen s přezouváním? jen se ptám pro info, na servis mám servisáka a na přezouvání jezdím k Hamletovi do Brandýsa, ale párkrát jsem tam jel kupovat nějaké drobnosti
Skončil se servisem motorek. Auta budou dělat dál. Prodejnu nevím, zeptám se ti a dám vědět...
Také doporučuji Červeného v Černošicích ????
Hlavně nejezdi do Best drive ve Strašnicích , neumí upnout přední kolo a dělají to tam takovým pravěkým nefunkčním přístrojem
Ahoj,
vymýšlím, že budu přezouvat pneumatiky po cestě, tak bych se chtěl zeptat, jestli nemáte, nebo spíš nevíte o nějakém vehementu na odražení pneu od ráfku, který by šel vzít s sebou.
Díky