Asi pět let jsem používal Shoei Neotec a dívám se po následovnici. Samozřejmě mě zaujala vylepšená dvojka, ale řeším kompatibilitu s interphonem. Mám tour a dvojka Neotecu má přípravu pro Senu. Nepoužívá někdo stejnou kombinaci, resp. neřešil něco podobného?
Sice je Sena super na to, že se celá dokonale do NEotec 2 schová, na druhou stranu škoda dva roky starého Tour, kterého bych rád používal dál…
S intercomem Sena 10U začínám třetí rok. Mám připojenou navigaci Garmin a telefon, na jedno nabití vydrží celý den.
Předloni s čínskou navi s BT 3.0 nebo co to mělo zastaralého vydržela jen 3 hodiny.
Zkušenosti se Senou nemám. Neotec 2 používám od začátku roku a protože v dalších helmách mám instalovaný sluchátkový set Pro sound Shoei a přehazuji jen řídící jednotku, o Seně jsem ani neuvažoval. Momentálně mám Interphone Sport a jsem s ním spokojený.
Upravil Forman dne 11.04.2019 21:53
Forman napsal:
Zkušenosti se Senou nemám. Neotec 2 používám od začátku roku a protože v dalších helmách mám instalovaný sluchátkový set Pro sound Shoei a přehazuji jen řídící jednotku, o Seně jsem ani neuvažoval. Momentálně mám Interphone Sport a jsem s ním spokojený.
Ahoj, diky vsem, prosimte, ty mas teda v Neotecu klasicky “rozvody” z interphone? Sly tam bez problemu dostat?
Ja mám v neotecu originál slr. Je to opravdu super. Dobre to vypadá. Dlouho vydrží, ale hlevne můžu shareovat hudbu a do toho mluvit, což jsem zatím u jiných interkom neviděl.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015