Uz se to tu resilo, mavnul jsem rukou a rekl si ze olej mi vymenej vzdycky a razitko bude.
Dnes jsem volal k Bychlovi, jako obvykle, ze se objednam.
A ouha, bohuzel, Autec nam nedodava dily, nemuzeme nic, neobjedname vas.
Zkuste Autec, ale jelikoz problem pochazi od nich, bude situace stejna.
Do Autecu nemam zadnej duvod jet, chtel jsem zustat u Bychla, vim do ceho jdu, jsem tam zvyklej, vsechny razitka stejny atd.
Tak jsem se se smisenymi pocity objednal do Carservisu. Smiseny proto, ze sice mam duveru, ze se konecne nekdo o motorku postara dobre, ale zase nemam poneti do ceho jdu, kam jedu, jaky budou lidi atd.
Takze jsem objednanej (na 27.5.) - nejblizsi termin, takhle dlouho jsem u Bychla nikdy necekal, vzdy max. tyden.
Platba kartou neni mozna.
K Bychlovi jsem jezdil odpoledne, servisy trvaly od 13 do 17h. V Carservisu musim bejt v 9h rano a snad v tech 18h bude hotovo.
Mam to 150km, proto to resim, musim vyjet tak v 6:30 a celej den budu pit nekde na pumpe kafe :-(
Neboj, na Carservis jsem ještě žádný průser neslyšel a svého Bobše tam dávám. Mám to tam kousek , tak 3 zastávky tramvaje. Kdyby byl problém, dej vědět, na noc ti poskytnu azyl a poblíž je i slušná garáž za rozumné peníze. Přes den se nějak zabavíš,máme tu pěkný holky i sladký vdolky
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já jen, carservis není autorizovanej ne? Aby nebyl problém se zárukou ....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Já jsem taky pěkná "konzerva". Ale v Carservisu si myslím, že nemusíš mít obavy. Sice to na mě nepůsobí nijak okázalým dojmem včetně osazenstva, ale umějí to. Jako v hospodě - Ten vrchní je nějakej divnej, ale pivo má dobrý. Jako daleko větší vopruz bych viděl ten zabitej čas a vzdálenost. Já tam Bobše hodím, odsockuju se do háku a pak se zase pro něj přisockuju a je to. Ty to máš přeci jenom drobet z ruky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
carservisu se neboj jezdim tam 6 let a honza žlabek je naprosto v pohodě a ostatní servisáci taky jen se tam musíš obědnat jak k doktorovy,maj toho kucí moc ale ochota a provedená práce 100%
No ale pak máš ještě "kulanci", a u tý je podmínka autorizovanýho servisu .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Alda napsal:
Tom: nebudu nic resit. Autorizovanej servis v tuto chvili v CR neexistuje, Nemecky umim jen gordonbleu.
Co v tomhle pripade znamena kulance?
Pokud se Ti neco posere po záruce, a bude něco vážného, tak Ti po domluve se zastupením poskytnou např. ND a Ty zaplatíš jen práci.
Alda napsal:
Uz se to tu resilo, mavnul jsem rukou a rekl si ze olej mi vymenej vzdycky a razitko bude.
Dnes jsem volal k Bychlovi, jako obvykle, ze se objednam.
A ouha, bohuzel, Autec nam nedodava dily, nemuzeme nic, neobjedname vas.
Zkuste Autec, ale jelikoz problem pochazi od nich, bude situace stejna.
Do Autecu nemam zadnej duvod jet, chtel jsem zustat u Bychla, vim do ceho jdu, jsem tam zvyklej, vsechny razitka stejny atd.
Tak jsem se se smisenymi pocity objednal do Carservisu. Smiseny proto, ze sice mam duveru, ze se konecne nekdo o motorku postara dobre, ale zase nemam poneti do ceho jdu, kam jedu, jaky budou lidi atd.
Takze jsem objednanej (na 27.5.) - nejblizsi termin, takhle dlouho jsem u Bychla nikdy necekal, vzdy max. tyden.
Platba kartou neni mozna.
K Bychlovi jsem jezdil odpoledne, servisy trvaly od 13 do 17h. V Carservisu musim bejt v 9h rano a snad v tech 18h bude hotovo.
Mam to 150km, proto to resim, musim vyjet tak v 6:30 a celej den budu pit nekde na pumpe kafe :-(
Takze nejak tak no..
sakrys sakrys.. to se mi nelibi.
kdyby neco volej, mam hlidanou podzemni garaz...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
Tom: nebudu nic resit. Autorizovanej servis v tuto chvili v CR neexistuje, Nemecky umim jen gordonbleu.
Co v tomhle pripade znamena kulance?
zkus se objednat do Autecu.. neverim moc, ze by te nevzali.
17 cm
Medik napsal:
Já jsem taky pěkná "konzerva". Ale v Carservisu si myslím, že nemusíš mít obavy. Sice to na mě nepůsobí nijak okázalým dojmem včetně osazenstva, ale umějí to. Jako v hospodě - Ten vrchní je nějakej divnej, ale pivo má dobrý. Jako daleko větší vopruz bych viděl ten zabitej čas a vzdálenost. Já tam Bobše hodím, odsockuju se do háku a pak se zase pro něj přisockuju a je to. Ty to máš přeci jenom drobet z ruky.
pan Zlabek ma moji plnou duveru co se tyce pozarucnich oprav...
17 cm
Dobrý je bmw v drážďanech, kamarád tam jezdí, vždycky mu uvaří kafe, pustí video, za dvě hodky jede dom a za stejný peníze jako v pze a navíc s úplně odlišným přístupem, díly mají vždy a nemáš pocit že otravuješ...
Tomas1200GS: mam najeto 40000km, zaruka skoncila v breznu. S tema km me neopousti dojem, ze kdyby se neco melo vysypat, uz by se to stalo. Na to ze jde o BMW mam uz prekvapivou duveru :-)
Drazdany by vyhovovaly, ale neumim Nemecky. A ikdyz mi to nekdo predem dohodne, je o nicem kdyz mi tam ani nic nereknou, bo jim nebudu rozumet.
Nemít moto v záruce, tak jsem u p.Žlábka hned. Všechny, co znám jsou maximálně spokojení. No, já to nakonec kvůli záruce asi taky vidim na Drážďany.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
A ma Carservis diagnostiku nebo to vozej do Autecu?
Ja se porad snazim prijit na to, proc servis GS trva vsude 4 hodky, u nich 9.
Pro me je to fakt casove dost narocny..
Nejakou diagnostiku maj.To jsem tam jednou zjistoval kamosovi.Myslim si,ze to asi ale nebude ta za cca.mega,jako v auteku.Takze jestli jsou schopny zjistit uplne vsechno,nevim.Ale treba jo,nekdo ti to urcite napise presnejc.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!