Sérus chlapci. Mám problém jaxviňa,kterej se viskitl už vloni.Po umytí motorky sem dojel do vedlejší vesnice tam to chcíplo a hotovo.Po dvou dnech procházení všeho-nemělo to jiskru to opět z ničeho nic chytlo a normálně jelo. Pak se to opakovalo ještě jednů,to sem z veků slávů oběvil probíjející fajfku.Zakůpil novů a do dneška to jezdilo jak čert po umytí i v dešti... Dneska si to hasim v lijáku po brněnské dálnici vedle kamiónu,to víte sprcha to bila pjekná a z ničeho nic-bůůůůůů a hotovo.První co bilo tak sem vitáhl svíčky a zkůšal iskry,samo že nic...skůšal sem aji jednu faju vitahnůt a přehodit v cívce atd a nic. Nakonec zastaví dodáfka a zdraví mě kamarát Desperádo,tak mě pomohl s motorků k benzince pak mě hodil k přítelkyni do Rajhradu tak ti kámo velký dík.Tam sem si půčil auto s vozejkem a odvezl,celí odpoledne sem se stim jebal a nic.... Toš kucí nevíte gde ta voda može byt ? Pod nádržů sucho a konektory na vstřikách taky suchí...
Kupredu spatki ni krok...
Tož bohumile a co třeba indukčni cívka,na tohle hodně trpěli pionýři a trabanty.Projel si kaluž,voda cákla na indukčku a bylo na problém zaděláno.
Das ist BMW
bohusu jiste jsi meril jestli de napeti na civku, dalsi moznost Halluv snimac?
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Teď sem napětí na cívku neměřil,neměl sem u mojí měřák ale vloni dyž to nejelo tak tam to napětí šlo.Jinak indučka je zaprášená,v ní to asi nebude. Ráno jedu pokračovat,prohlídnu káblík k halůvu snímaču a popřípadě i ten snímač...V pojistkách je taky sucho,kamaráde.
... ja mel podobnej problem na Varaderu ... pak jednoho dne vyhorely konektory na hlavnim kabelovym svazku, tak jsem to vymenil a zase behal jak z praku ...
...ještě mě napadá, už jsem to taky na jedné motorce řešil, pokud nejde čerpadlo po zapnutí klíčku, tak pod nádrží je jeden důležitý svazek konektorů, který zlobíval, rozpojit a prostříknout kontoxem a zkusit, potom zlobil kabel od snímače z prsou zpod deklu v průchodce.
Jo a ještě taky někdy chcípák na řidítku- studeňák...atd
Upravil bmwivo dne 11.06.2009 06:42
Bohumile je to spinač stojánku. To znám. Měl jsem to na Transalpu. Jdi po něm.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Chlapi moc dík ale co píšete to jsem už samozřejmě prošel,konektory vedle vstřiku,konektor od hallu pod nádrží,stojánek mám překlemovanej relátkem a i kdybi tak bi nešlo přeci čerpadlo. Všechno funguje jen to prostě nemá jiskru.Nic dám koffí a valím se na to kouknout,moja už volá kde su stím jejím plechovím miláčkem. Sundám řemenicu a mrknu se na halla,víc mě už vážně nenapadá.
Tak dneska sem vyndal Hallův snímač vičistil ho,prošel zbitek konektorů a nic. Pak sem vindal cívku s káblama,zavezl ke Grogovi a viskůšal na jeho motorce.Samo že jiskra jak fík... Opravdu to vipadá asi na ten hallův snímač,zejtra to střihnu do Miroslavi ke kamarádovi Jirkovi a rozkuchám mu R 1100 RS za ůčelem zapůčení teho snímača.Škoda že to chudák ešče neví,ten bude mět radosť
snimac vyzkousis, napoj se na konektor voltmetrem a otacej klikovkou. musi spinat. pokud by to bylo snimacem, tak to zjistis hned - bude porad sepnuty nebo rozepnuty.
Upravil turby dne 11.06.2009 19:46
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
A do indukčních cívek proud jde? Nevím jak na BMW , ale tohle se sralo u japonců do spin.sprínky natekla voda (pokud tam byl klíček) a nepouštělo to proud do zapalování ani nikam jinam světlo normoš svítí atd spotřebiče jdou ?
Jo,do indučky proud jde akorát je blbá a neví kdy má pálit.Takže nepálí rači vůbec.
Turby,je tam tušim 5 drátů tak je obejdu a uvidim.Motorku nemám doma tak zejtra kváknu co sem naměřil ale ňák se mě to nezdá.
Tak že indučka proud má jestli ho má tak nemuze bejt blbá nedostává povely konektory kolem mozku pod nádrží musí tam být někde přešovač povelů .Benzínem to není předpokl. že svíčky mokrý?
minuly rok mel kolega v Szegedu problem se snimacem. Mel tam u remenice pod plastovym krytem zapadlou maticku a ta mu pri rozjezdu na krizovatce vlitla mezi snimac a tu plechovou masku snimace. maska se mirne ohnula a slo to srovnat, ale snimac prestal fachat. vylucovaci metodou jsme na to prisli za par hodin na ulici a nechali to odvezt do serisu. tam to studovali dele nez my nez prisli na to same, ze je v kelu snimac :-) kdyzby nam uverili a rovnou ho objednali tak mohl druhy den rano vyrazit a nezdrzovat se tam o den dele
takze bacha na zapadle maticky
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
turby napsal:
minuly rok mel kolega v Szegedu problem se snimacem. Mel tam u remenice pod plastovym krytem zapadlou maticku a ta mu pri rozjezdu na krizovatce vlitla mezi snimac a tu plechovou masku snimace. maska se mirne ohnula a slo to srovnat, ale snimac prestal fachat. vylucovaci metodou jsme na to prisli za par hodin na ulici a nechali to odvezt do serisu. tam to studovali dele nez my nez prisli na to same, ze je v kelu snimac :-) kdyzby nam uverili a rovnou ho objednali tak mohl druhy den rano vyrazit a nezdrzovat se tam o den dele
takze bacha na zapadle maticky
Ano ano ted jsem si tim prosel taky,vzdy kdyz jela vodou nebo se dukladne umyla tak zacala kuckat a pak nakonec nejela vubec.Byl to Halluv snimac,ten proti prednimu kolu pod tim plastem.V Elitu stal cca 5300,- byl do 3 dnu.Jen musis znat
katalog. cislo.Ted je 1100 narosto OK
700 GS, 1100 GS