Vim, ze se to tu nekde resilo, ale nemuzu to najit.
Dneska jsem se slzou v oku objevil prvni "zavadu" na svym opecovavanym mazlikovi.
Vule v zadnim kole je minimalni, tezko viditelna, spis je citit v rukou pri pokusu o pohyb kola. Takze vule po obvodu podle me nepresahne 2mm.
Co a kdy zacit resit? Predpokladam, ze to jeste nehori a dlouho vydrzi s takovou malou vuli, ale nevim, ptam se.
Motorka ma najeto 44000km, je to rok 07.
já to měl u 1150 když sem to koupil takyžádný hrdinstvíutáhl se šroub s kontramatkou a po 45000 km furt stejnýasi si to teprf sedlo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Alda napsal:
Vim, ze se to tu nekde resilo, ale nemuzu to najit.
Dneska jsem se slzou v oku objevil prvni "zavadu" na svym opecovavanym mazlikovi.
to bude tim spolujezdcem
btw: chapu, ze te to stve... mne presne tyhle veci pijou kref taky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
je to ten šroub č. 4(v odkazu je schémátko),povolíš kontramatku,imbusem dotáhneš ložisko a zpět utáhneš kontramatku,otázkou je jestli to má i 12 gs
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
je to ten šroub č. 4(v odkazu je schémátko),povolíš kontramatku,imbusem dotáhneš ložisko a zpět utáhneš kontramatku,otázkou je jestli to má i 12 gs
Bohužel 12ka to má jinak...
Aldo pozoruj tu vůli jestli se to nezhoršuje. Ale zatím bych to moc neřešil.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No vidim to jednoduse, budu muset k BIGRovi na kafe at na to kóóóókne.
Fakt je, ze je to tak mala vule, ze mozna byla uz driv, ale nevsiml jsem si. Neni totiz vubec videt, jen citit v rukou.
taky to asi zkusim dotahnout. cca před 2 měsíci sem si nechal měnit ložiska u žlábka, drobná vule zmizela a ted po nějaký době o5 málá vůle
tak nevim, jestli to mam řešit...
hlavně, že je pivo ftlamě
Aldo, tohle přesně mě trápí taky. Najeto 40tis, vůle citelná a mění se při otáčení kola. Za 3 neděle jedu do Rumunska tak nevím jestli to řešit nebo ne Dle rady vyměním olej v kardanu a možná se dozvím i víc.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Alda napsal:
No vidim to jednoduse, budu muset k BIGRovi na kafe at na to kóóóókne.
Fakt je, ze je to tak mala vule, ze mozna byla uz driv, ale nevsiml jsem si. Neni totiz vubec videt, jen citit v rukou.
Jo klidně se stav. Tento týden jsem na vsi (mám povinnou dovolenou). Kafe se tu určitě najde.
Ale radši předem cinkni ať někde náhodou nelítám.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Zdravím všetkých. Chcel by som sa spýtať či sa už niekto stretol s takým niečim ako je vôla zadného kolesa na 1200gs, pri vertikálnom pohybe je vôla málo citeľná, ale pri horizontálnom pohybe to je bez vôle. Pri jazde cez vyjazdené koľaje cítim ako keby motorka trochu plávala. Ďakujem.
Upravil otoga dne 03.08.2017 20:58
Hele jestli si rozumíme, pokud kolo chytíš vpravo a v levo není vůle a pokud dole a nahoře, tak je? Tak ložiska uložení uhlového převodu. (at´ ti někdo hýbe s kolem, dej si prst na mezeru uložení ramena a klece uhlového pževodu a potom do místa kde je krytka vnějšího gufera náboje kola. To ucítíš nejlépe.