možná už jste to tady řešili.chtěl bych se zeptat na názor.Používáte wap na mytí moto.jednou jsem prohlásil, že bych to nikdy neudělal své moto, jenže člověk míní ..... nemůže se něco poničit?
Upravil desperado dne 20.10.2007 12:39
V návodu je mytí wapem ,,zakázáno´´ tlaková voda se spíš dostane třeba pod gufera a na jiná místa kam běžne ne. Já zatím myju jen hadicí, ale časem asi povolim a vemu ji taky wapem
R1150 GS Adventure
Jednou jsem to zkusil jen hadicí. Vyplácal jsem vody x-krát víc, ale hlavně to trvalo zoufale dlouho. Pravda, byl jsem před tím blbout v blátě, takže bylo co mejt Meju wapkou, ale s rozumem. Neperu to do chladiče, pod nádrž a podobě choulostivých míst. Nakonec GS není první motorkou, kterou wapkou myju...
Upravil paulik78 dne 21.10.2007 21:23
Já jsem si jednou wapkou sloupnul závažíčka z kol a od té doby taky nemeju. Vždycky to jen tak pošmrdlám mokrou houbou a pak utřu hadrem. A je furt jak nová.
no já osobne to taky meju doma wapkou,ale jak už tu je napsáno hce to u toho myslet a neprat t přímo do ložisek a do choulostivech míst,ale jinak to ničemu nevadí,a bez tí nejde vubec unejt když je to totálně zabahněný
wapka odjakziva, ale z dalky podud smeruje na el. prislusenstvi [vpravo a vlevo nad valci, senzory ABS atd]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic