Ahoj, mate nekdo zkusenost s vyfuky firmy Sharon (www.moto-sharon.cz)? Diky za reakce. ;-)
Upravil alesvagner dne 25.09.2009 19:07
Ahoj, mate nekdo zkusenost s vyfuky firmy Sharon (www.moto-sharon.cz)? Diky za reakce. ;-)
Ahoj mám zkušenost s timto výfukem na KLR 650 zpracování dobré žádné změny ve výkonu nepozorovány ovšem zvuk brutální kamoš který ho tam chtěl namontovat mimochodem žádný troškař prohlasil že to už je moc. Takže za mne nebrat pokud nechceš jezdit po polich a někde kde jsou jen vlci.
Viděl jsem přímo na stránkách Sharonu 1150GS s Y svodem a laďákem od nich a taky jsem to chtěl,nakonec jsem Y svod koupil za stejný peníz od borce z HK,který je dělá,nehledě na to,že jsem ho měl hned.Ü Sharonu si na to počkáš,zas ale mají perfektní zpracování.Jeden kámarád má od nich koncovku na Suzuki GS500 a má to uplně libovej zvouček a další kámik je má na Bigovi a dvakrát + rozdvojení místo takový vachrlatý baňky a pánové,to je masakr Neslyšel jsem nic brutálnějšího
Upravil Kubrt dne 25.08.2009 12:29
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Viděl jsem přímo na stránkách Sharonu 1150GS s Y svodem a laďákem od nich a taky jsem to chtěl,nakonec jsem Y svod koupil za stejný peníz od borce z HK,který je dělá,nehledě na to,že jsem ho měl hned.Ü Sharonu si na to počkáš,zas ale mají perfektní zpracování.Jeden kámarád má od nich koncovku na Suzuki GS500 a má to uplně libovej zvouček a další kámik je má na Bigovi a dvakrát + rozdvojení místo takový vachrlatý baňky a pánové,to je masakr Neslyšel jsem nic brutálnějšího
No prave brutalni zvuk je to, co uplne neocenim. :-) Snad se mi podari kontaktovat nekoho, kdo to ma na motorce a slyset to primo na GS, abych vedel, pripadne slyset zkusenosti o zmene vykonu, kroutaku, prip. spotreby, strileni a tak. Jinak asi vezmu aspon svody a pak casem tlumic Remus. Diky za reakci. ;-)
No prave brutalni zvuk je to, co uplne neocenim. :-) Snad se mi podari kontaktovat nekoho, kdo to ma na motorce a slyset to primo na GS, abych vedel, pripadne slyset zkusenosti o zmene vykonu, kroutaku, prip. spotreby, strileni a tak. Jinak asi vezmu aspon svody a pak casem tlumic Remus. Diky za reakci. ;-)
Hele,ty brutality se bát nemusíš.Musiš si uvědomit,že Big je obsah 800ccm a je to jednoválec.U BMW,myslím u Tvého modelu takového brutálního zvuku nikdy nedocílíš.Každopádně bych taky rád slyšel 1150 s Ysvodem a koncovkou od Sharonu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ta mašina co ji má na svých stránkách Sharon je moje.Po namontování se rapidně zvedl výkon od spodu a určitě krouťák.Jinak zvuk libovej,brutal je to jenom s kuframa,protože hned za koncovkou mám držák a o ten se zvuk tříští a dělá děsnej kravál,ale motorka přece musí být slyšet.Výfuk má homologaci i tlumící vložku,kterou když nandáš,tak je tichej jako origo.Kdybys ho chtěl vyzkoušet,tak přijeď.Bydlím 35km z Prahy směr Kolín.Cena komplet byla neco kolem 12000 k.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Ta mašina co ji má na svých stránkách Sharon je moje.Po namontování se rapidně zvedl výkon od spodu a určitě krouťák.Jinak zvuk libovej,brutal je to jenom s kuframa,protože hned za koncovkou mám držák a o ten se zvuk tříští a dělá děsnej kravál,ale motorka přece musí být slyšet.Výfuk má homologaci i tlumící vložku,kterou když nandáš,tak je tichej jako origo.Kdybys ho chtěl vyzkoušet,tak přijeď.Bydlím 35km z Prahy směr Kolín.Cena komplet byla neco kolem 12000 k.
Ahoj, tak to je zajimava zprava, urcite to chci videt. Poslem si PM nebo se podivam, jestli mas telefon v profilu a zkusim se ozvat. Udelal bych si vyjizdku nekam k Tobe. ;-)
to Kubrt: Diky za reakci. ;-)
Narust kroutaku od spodu velmi vyrazny, pri predjizdeni je to jina motorka, mimo asfalt taky daleko driv a snaz protocim zadni kolo jen pridanim, coz mi driv neslo (tak snadno).
Zvuk je vyborny, hutny a kulaty, na muj vkus dost hlasity, musel jsem pak brat spunty, ale objednal jsem si vlozku, tak uvidim. Strileni jen uplne vzacne.
Dilenske zpracovani velmi dobre, pristup pana Kopanka v pohode.
Nevyhoda je chybejici homologace a neznama znacka. Cena, zpracovani a narust kroutaku jsou naopak super. Zvuk veci vkusu, na me moc hlasite, ale barva dobra.
Porovnani hmotnosti zatim nemam, az budu mit, doplnim.
U nich jsem nenasel ani zminku o BMW R1150GS, tak jsem si myslel, ze na to vyfuk vubec nedelaj, pak jsi psal, ze jo. Navic jsem nechtel zadny "univerzal", ale neco fakt vyrobeneho na moji motorku, coz Sharon podle me je. ;-)
Upravil Kubrt dne 24.01.2010 11:41