Tak mi včera přišla v pořadí 3. svolávačka, Benzinpumpe, ročník 08".
Nejdřív jsem byl trochu nasraný, 400 K. Kč a třetí seriová chyba, ale když si řeknu, že japonci to svým zákazníkům nedají ani vědět, tak mě to přešlo.
Elektronika palivoveho cerpadla je normalni svolavacka, takze nestoji nic.
Musis jenom k BMW nebo jim aspon zavolat, a oni ti podle VINka reknou jestli mas tu svolavacku nebo ne. Tak to aspon funguje ve Vidni.
Od Leebmanna z Pasova jsem dostal svolávací dopis 2.9.2009. Minulý týden jsem se tam jel objednat a oni to mně to hned vyměnili - 30 min. GS 2007
Pavel
Honza87 napsal(a):
Elektronika palivoveho cerpadla je normalni svolavacka, takze nestoji nic.
Musis jenom k BMW nebo jim aspon zavolat, a oni ti podle VINka reknou jestli mas tu svolavacku nebo ne. Tak to aspon funguje ve Vidni.
No, když Ti pošlou dopis s VIN, tak je to jasné a nulová cena ist auch klar.
Už to ani neříkám kámošům japoncům, smějou se mi...
Ještěže ten můj krám vyrobili v květnu 2006, stih jsem to o dva měsíce – zdá se, že tahle svolávačka je celosvětová a týká se motorek vyrobených mezi srpnem 2006 a lednem 2008. Nevím ovšem, jestli jde o všechny v tomto intervalu vyrobené kusy, nebo jen o některé série.
Tomas1200GS napsal(a):
Nejdřív jsem byl trochu nasraný, 400 K. Kč a 3tí seriová chyba, ale když si řeknu, že japonci to svým zákazníkům nedají ani vědět, tak mě to přešlo.
jen japonci asi nemaji takove zakladni problemy z vyroby jako je ews, pumpa paliva, atd.
Upravil rafo dne 07.10.2009 07:39
Teď jsem byl na standardní servisní prohlídce v INVELTu a právě tyto obě zmiňované věci mi v rámci svolávaček vyměnili. A s tím, že japonci mají jen bezproblémové výrobky rozhodně nesouhlasím.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX