K Tvému odkazu zde
Na Aukru obchoduji. Nekoupím ale od nikoho nic bez dokladu o koupi. Nechci se teď nikoho dotknout, ale lidi jsou různý a do zastaváren se dostává všelijaké zboží. BEZ URÁŽKY, PROBOHA...!!!
Když něco koupíš, schováš si doklad. Když to prodáváš, dáš ho k tomu. Nic víc a nic míň. Nechci se někde přihlásit kvůli nainstalování mapy a po odeslání ID se dozvědět, že je něco špatně...
To je jenom můj názor a třeba je v tomto případě všechno jinak...
Upravil radosek dne 07.10.2009 19:28
... a já to samozřejmě tak beru... Jenom jsem si už na Aukru párkrát všiml několika podezřelých nabídek. Zrovna tahleta může být výhodná a naprosto čistá... Každopádně díky za odkaz a kdyby někdo chtěl něco koupit a nebyl tam registrovaný, může se na mě obrátit...
Od toho prodejce jsem už koupil Zumo taky. Prodal jich na aukru mraky. Bez dokladu! Takže dnes vím, že příště určitě ne.
Radošku já když koupím věc a měsíc funguje, tak se o papír dál nestrám. Já totiž při reklamování strašně rychle stárnu, tak se na to raději vy....
Ale kdybych Zumo prodával, tak mám alespoň příslušenství.
www.lc8adv.cz
Na aukru se ted množí hodně případů, kdy si dotyčný koupí celkem výhodně věc, pošle peníze, ale zboží nikdy nedorazí. Klasickej podvod. Proto kupujte jen od lidí "superprodejce" kde dostanete ke zboží většinou doklad(nový starý, to je fuk) a čtěte si recenze na prodejce od jiných lidí co od něj nakupují.
Jaký problém byl JUANe s tím ZUMEM?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To petrj:
Aukro má tohle docela dobře ošetřený a jsi proti takovým případům i pojištěný. Jakmile dojde k tomu, že zboží po zaplacení k Tobě nedorazí, máš možnost za přesně stanovených podmínek být Aukrem odškodněný...
Jinak samozřejmě zboží do cca 2 - 3.000,- Kč si zaplatím dopředu, ale pro dražší či složitější věc si vyjednám osobní převzetí. A jak jsem psal výše, není doklad o nabytí? Nelze osobní předání? V tom případě sorry, kámo, nevěřím Ti...
Upravil radosek dne 08.10.2009 06:49
petrj: spis bych rekl, ze by stacily kladny komentare ve vetsim mnozstvi, byt superprodejce neni zrovna jednoduchy. Komentare je ale dulezity si hlidat.
jenže na aukru přijít k negativnímu komentáři je celkem snadný, já např. měsíc psal pánovi aby mi poslal vydraženej model letadla, ani jedna odpověď, tak jsem mu dal negativ a hle mám ho taky, že prej jsem uvedl lživé informace
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?