Bohužel tvůj příspěvek tě vrací zase zpět.
Editace: ááááá tak to jo, už víme o co jde. To je jiná, gratulace. At ti slouží.
Upravil Waltr dne 20.01.2010 06:38
Já k tomu dospěl, když jsem hrdě na své šestpade dorazil na pumpu, zastavil vedle nějaké party tankujících rozhrkaných poslepovaných harýků z minulého století a na můj pozdrav se ozvala odpověď:
"...nazdar, kuře..."...
... a za měsíc jsem měl dvanáctku...
Upravil radosek dne 20.01.2010 07:26
Já k tomu dospěl, když jsem hrdě na své šestpade dorazil na pumpu, zastavil vedle nějaké party tankujících rozhrkaných poslepovaných harýků z minulého století a na můj pozdrav se ozvala odpověď:
"...nazdar, kuře..."...
To byli asi nejdrsnější kucí od Pekelnejch andělů.
Teď ti řeknou "nazdar petflaško"
Nemyslím si, že 1200 je víc motorka, než 650 nebo jakákoliv jiná, ale když to tak vidíš, vítej mezi dospělými.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Novej napsal(a):
Včera jsem si splnil sen a začal se řadit mezi dospělý
----------------------------------------------------------------
Presne vim jak se citis kdyz sis splnil sen a privezl domu 12-ku
Gratulace a hodne kilometru bez nehody a problemu
Upravil tomino dne 20.01.2010 07:50
BMW R 1200 GS Adventure
Gratulace, taky už se těším na upgrade! Hodně šťastných km.
Mimochodem, moooooc hezká barevná varianta! Já jestli půjdu do jiný, budu lakovat...
Maiali nel Fango!
Nádhera. Teď budeš asi jezdit s advíkem i pro rohlíky a těch ostatních moto v garáži si ani nevšimneš - takhle aspoň to dělám já, mám tedy jen GS.
Jo a už nemusím koukat na ostatní moto a projíždět je - tahle bude určitě na dlouho No. 1 bez kompromisů.
Hrabe_X napsal(a):
Nemyslím si, že 1200 je víc motorka, než 650 nebo jakákoliv jiná, ale když to tak vidíš, vítej mezi dospělými.
No mám v garáži i dakara a rozdíl je ukrutnej
Já jel po dvou měsících ježdění na dvanáctce jel se šestapůlou před prodejem na STK a po nasednutí jsem myslel, že sedím omylem ne Pionýru...
Ten rozdíl mezi nimi vidím taky...
"...nazdar, kuře..."...
tomu rikas sebevedomi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2