Zdravím
mám trošku respekt bo su tu nový, zvažuji koupi 12-ky dovoz Anglie, chci se zeptat majitelů, kteří mají téže angličanku, jak řešíte, tedy jestli to řešíte, že moto svítí obráceně čili doleva
Měl jsem stejné dilema. Řešil jsem to tady http://www.bmwgs....ad_id=5773
Nakonec jsem tady na fóru koupil světlo a to moje prodal přes ebay do anglie.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Ja mam take dovoz z Anglie a zatim sem to jeste nemenil,xkrat jsem jel v noci a nikoho neosvetlil a sviti to tak ze to skoro vubec nepoznas tod moje zkusenosti,ale jinak muzes mit problem na STK.Do budoucna to budu ale menit pro klid v dusi.Ale z Anglie jenom zanovni a mene jetou,videl jsem 2 roky starou a uz bylo na ni videt koroze a zaoxidovane srouby,dokonce jsem videl u 06 jak odliza barva z bloku motoru.Anglicane jezdi zima nezima,a v zime take soli cesty ale malo kdo o tom vi.
BMW GS 1200 adventure
Celé spojené kralovství se nachází v mírném podnebném pásu. Podnebí je oceánské s poměrně malými teplotními rozdíly mezi jednotlivými obdobími. Projevuje se působení Golfského proudu a proto teplota vody v moři a při západním pobřeží Skotska neklesá ani v zimě pod 4°C. Průměrná roční teplota v západních oblastech Británie se pohybuje od +8°C na Hebridách do +11°C na jihozápadním výběžku Anglie. V létě může teplota příležitostně vystoupit na +27°C až +30°C a v zimě může poklesnout na 7°C až 12°C.
Světlo neřeš, ono GS celkem prd svítí, takže to dořešíš přídavkaa a pokud někomu posvítíš do perdy, aspoň Tě lépe uvidí. V noci rozdíl nepoznáš.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
To Bawikgs:tak se to má dělat a můžeš v klidu jezdit
To Jurek:nějakýma přídavkama neomluvíš GB světlo,víme oba dva,že varadero,které máš ty a já jsem ho měl 6 let svítí mnohem lépe než gs, ale při nehodě,pojištovna,evidenčka při prodeji na nového majitele bez známého na TK můžeš mít problém,ale řeší se to zde stále,každý si musí uvědomit jestli jezdit v klidu a mít vše ok nebo jak tady často čtu stylem světlo neřeš vole
itchy napsal(a):
Ale z Anglie jenom zanovni a mene jetou,videl jsem 2 roky starou a uz bylo na ni videt koroze a zaoxidovane srouby,dokonce jsem videl u 06 jak odliza barva z bloku motoru.Anglicane jezdi zima nezima,a v zime take soli cesty ale malo kdo o tom vi.
itchy nemůžu s tebou souhlasit. Koupil jsem model 05 a motorka je v nádherném stavu. Žádná koroze,oxidace nebo jiné vady na kráse. Pravdou je že měla, alespoň podle tacho, prd najeto tak možná proto.
Upravil tomasgs dne 10.04.2010 22:52
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Jurek napsal(a):
Celé spojené kralovství se nachází v mírném podnebném pásu. Podnebí je oceánské s poměrně malými teplotními rozdíly mezi jednotlivými obdobími. Projevuje se působení Golfského proudu a proto teplota vody v moři a při západním pobřeží Skotska neklesá ani v zimě pod 4°C. Průměrná roční teplota v západních oblastech Británie se pohybuje od +8°C na Hebridách do +11°C na jihozápadním výběžku Anglie. V létě může teplota příležitostně vystoupit na +27°C až +30°C a v zimě může poklesnout na 7°C až 12°C.
Světlo neřeš, ono GS celkem prd svítí, takže to dořešíš přídavkaa a pokud někomu posvítíš do perdy, aspoň Tě lépe uvidí. V noci rozdíl nepoznáš.
Mas to pekne napsany ale realita je nekde trochu jinde ja zil v Irsku 3 roky na jihu a take parkrat nasnezilo, ale v britanii byva i chladneji.Ale jako u nas urcite ne ,nasnezi par centaku a roztaje.
BMW GS 1200 adventure