Zdravím všechny.Rozmýšlím se jaký kufr hodím na Dakara na zadek.Přemýšlel jsem o klasice černej plastovej ale viděl sem těď nový hranatý od givi.
Máte ho někdo a jaký s ním máte zkušenosti.Vypadá bytelně a je pěknej.Díky za postřehy
http://www.ab-sto...c-140.html
box série C - vyrobené z 1 mm silného hliníkového plechu. Jsou velmi pevné a bezpečné díky použití silných hliníkových komponentů.
odolné vůči korozi, změně teplotních a povětrnostních podmínek
bezpečná, spolehlivá pružinová rukojeť potažená plastem
popruhy zabezpečující ochranu víka proti poškození (vyvrácení)
ochrana od působení vnějších vlivů, jako jsou prach a voda Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jarda Quest napsal:
To: Zmijon: to je kufřík na kosmetiku ne?
jo ten mensi ,zato ten vetsi tam se vejdou minimalne kosmetiky 2
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Zdravím Ty kufry Givi TRK33N Trekker, vyadají pěkně, ale kdo ví co vydrží když s mašinou lehneš? Nechci je samozřejmě hanit, to ne Co tak pořádné kufry od Bystřiského? Ty jsou kvalitní a hlavně podrží mašinu a hodně zachrání Jen můj názor a praxe
Milan V napsal:
Co tak pořádné kufry od Bystřiského? Ty jsou kvalitní a hlavně podrží mašinu a hodně zachrání
Jenomze jestli jsem to dobre pochopil, tady jde o topcase, ktery proste nepodrzi. A na topcase jsou podle mne hlinikace skarede.
Popravde, pokud mam jedu sam na jeden nebo dva tydny, staci mi dve rolky za sebe. On totiz kazdy kufr vzadu dost rozhodi teziste - je vysoko a je casto stejne tezky jako naklad.
Milan V napsal:
Co tak pořádné kufry od Bystřiského? Ty jsou kvalitní a hlavně podrží mašinu a hodně zachrání
Jenomze jestli jsem to dobre pochopil, tady jde o topcase, ktery proste nepodrzi. A na topcase jsou podle mne hlinikace skarede.
Popravde, pokud mam jedu sam na jeden nebo dva tydny, staci mi dve rolky za sebe. On totiz kazdy kufr vzadu dost rozhodi teziste - je vysoko a je casto stejne tezky jako naklad.
Špatně jsem to pročetl I když to dobře vypadá,je tam plast a kdo ví, na jaké plotně apod. to drží? Neviděl jsem tak nevím? Já měl F 650 GS s origo plasťákem a když to pořádně práskne o zem, plast se umí ozvat Raději řeším a vyberu nějaký alu kufřík. Zas tak hrozně to na mašině nevypadá a hlavně to vydrží.Když jedu ve dvou tak místo Top.. vezu 50ti l pytel. Ten Topcase, se na kratší cesty, např. do práce vždy hodí. Tož tak
Upravil Milan V dne 09.01.2011 20:25