Kdyby to bylo řekněme někde s cenou kolem 4-5 tak bych asi uvažoval, ale vzhledem k tomu že s držákem atd se pohybujem někde kolem 8000 za což se dá ještě někde koupit Zumo 500... Tak asi moc ne
Já kupoval na eBay z anglie a asi za 5dní jsem jí měl doma... např: http://cgi.ebay.c...3360a1be4b cena po přepočtu asi "7800" ale bral jsem jí od jiného prodejce
Upravil HonzaGS-SV dne 13.09.2010 17:35
mno když jsem jí viděl za 4500 tak to ale bylo bez držáku na moto... který bude minimálně tak 1500,- což jsme někde kolem 6000+
EDIT: a ano je to tak... úchyt na řídítka asi 500 a asi 1000 je samotný držák navigace
a asi jak jsem řekl, kdyby to bylo za 4500 jako kompletní řešení šel bych do toho... takhle když se stejně dostanu na částku která se velmi blíží osvědčenému zumu... tak bych volil to zumo
Upravil HonzaGS-SV dne 13.09.2010 18:23
Cafte myslim ze som to tu uz pisal, Z100 je v pohode navigacia, vodeodolna ( v dazdi v pohode ide bez problemov ) a drziak som vyriesil takto, K Z100 je original ako prislusenstvo kupitelny za asi 25.- euro aktivny drziak ( sice vyzera nie moc funkcne ale fakt funguje a navigaciu dobre drzi a ona nevypadne ) a tento drziak som uchytil na RAM univerzal drziak od TT ovsem cez adapter od HAMY cislo 088431 za tusim 6.- euro - je to taka platnicka ktora ma dierky so zavitom a 4 ks takych nasuchovacich vystupkov co pasuju presna na ten drziak k Z100. Cize ja odporucam. Treba si iba dat pozor na vec a to taku, ze ked navigacia nieje uplne nabita na 100% zacalo mi po case na motorke robit taku haluz ze - nabija / nenabija , to sa strieda asi po 2sek intervaloch. Najprv som myslel ze to je snad zlym kontaktom na aktivnom drziaku ale nie, robi to aj pri napajani cez kabel. Cize treba na to este kupit nimiUSB nabijacku na 220V a mat navi nabitu ked ju idete pouzivat. Ale toto sa prejavilo iba po UPGRADE softu co som robil v ramci upgrade map co je v cene ( ide o mapy navteq tusim z 2008 na 2009 niesu tam najnovsie veci v cene navigacie co sa da robit do tusim 45 dni od kupi !!! ) Cize rezume, za tie prachy, podla mna dobra vec, komfortna sa to ovlada aj za jazdy ma to dobre ovladacie menu a aj nahadzovanie trasy je celkom dobre. Ak su otazky dajte vediet, skusim odpovedat. Upgrade map je dost problem , ale je na to navod od cloveka co to robil a podla toho som to robil aj ja, link poslem ak bude treba ( musim pohladat ).
Upravil horac dne 14.09.2010 09:36