zdravim som tu na fore novy, a budem coskoro novym majitelom bmw a moje skusenosti s nim su nulove, co sa tykam motoriek som sa uz v nejakych rypal, aj na traktore som robil GO.
ma to byt rocnik 94 a chcem sa vas spytat co vsetko by som si mal na nej cez zimu porobit aby bola v co najlepsej kondicii, co vsetko skontrolovat, pomenit, a tak podobne
radsej nieco investujem a budem mat pokoj na dusi, ale zase beriem ze su to spolahlive stroje, to im treba uznat
popripade ak mate nejaky tipi kupe motorky necham si rad poradit
já jsem taky nový majitel, rozumím tomu jak koza náklaďáku, koupil jsem 1100 v červnu s téměř 130000 a jen leju benzín, všechno fungovalo, tak co se v tom vrtat. Takže, podívej se na stav mota jako takového, a pokud se ti bude líbit a po projížďce budeš spokojený, tak kupuj. Najel jsem už cca 2500 km a pohoda.
monolop1 neviem presne odkial si, zavolaj mi, nacrtnem ti na co sa zamerat a kam v pripade problemov pojdes (do Fmota alebo rovno za francuzom do trnavy)
zdar, kupoval jsem 1100GS loni na podzim hned po koupi jsem dal GS do Carservisu ke Žlábkovi, kde bylo děláno:
Seřízení volnoběhu
Seřízení vůle ventilů
Výměna kuželíkových ložisek - vůle na zadním kole
Výměna lanka spojky
Kontrola kardanu
+ sám výměna oleje + filtru + vzducháče, výměna palivového filtru + těsnění, výměna brzdových destiček na předku
dále na jaře:
Výměna ložiska kardanu
Výměna oleje v kardanu
Výměna převodového oleje
Výměna brzdové kapaliny + kontrola hadic
třeba se Ti to bude hodit
Upravil Janek dne 04.10.2010 08:06
Nedávno som kúpil R 1100 GS s údajne 80 000 km ročník 1997. Na čo si dať ale pozor s tým veľmi nepomôžem to som nechal na kamaráta ktorý mi ju kupoval. On mal predtým R 1100 GS takže tak. A prečo som nekúpil BMW na slovensku ale je*kal som sa z dovozom je fakt, že za 3500 eur mám motorku už aj po prepise, kúpe nového zadného kufra, padákov a výmene náplní.