Díky zimnímu absťáku asi už vymýšlím pi..viny,ale docela by se mi líbily přední přídavné světla od Wunderlichu. Nemáte s tím někdo zkušenost, hlavně bych rád věděl,jak to svítí...Nebo budu jen vozit dvě krabičky u blinkrů navíc?
Ďýky
Mikeš
P.S.: No jo, a teď jsem si uvědomil jestli tady v té záplavě TT není "Wunderlich" spíš sprosté slovo...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mě se taky designově líbí nejvíc z těch vyráběných sad. Hlavně se mi líbí, že jsou nenápadná (nejsou jako pěst na oko). takže by mě také zajímalo zda je někdo má...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Já je sice nevozím, ale má je kamarád, i s tím jejich origo držákem. Jsou to mlhovky, schválený i pro denní svícení. Svítí tedy jako mlhovky, na blízko osvětlují rovnoměrně a dost intenzivně. A hlavně, jsi vidět i ve dne. Mnozí tady přídavný světla zatracují, ale myslím, že za to zvýšení bezpečnosti to stojí. A tyhle světýlka vypadají velmi slušně. Doporučuju...
Upravil lark dne 16.02.2008 20:12
Já jsem proti zbytečnostem na motorce, protože to je další starost - problém - váha navíc, ale ty světla by jsem již několikrát využil když se nějak zapomenu na projížďce a potom se za šera nebo za tmy motám někde po polňačkách a lesních cestách.... Tam by to bodlo!
Na dovolených se snažím za tmy už nejezditm, ale když nemůžu najít slušné místo na přespání tak se to hledání kolikrát protáhne do tmy a těžko se hledá po lesích...
Tak jo,jdu do toho...Jezdím docela dost a taky se někdy zapomínám a trochu světla navíc není nikdy na škodu.Od Wund mám štítek a je naprosto sqělý...tož snad nezklamou ani ty přídavné světla....
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes: tak dej sem potom info za kolik jsi je koupil a kde a jak jsi spokojen a jak proběhla montáž - jak je to vše připraveno - vypínač atp... zajímalo by mě to (jen to nesmím hned říct manželce, že je chci kupovat )
Ja jsem si u zevounu objednaval Hella Mirco DE, 16.1.2008, ještě se nikdo neozval.
Koupil jsem je teda nakonec u Grave, cenu maji stejnou. Nabizí to jako komplet i s vypínačem, kabeláží a relátkem. Do tydne jsem je měl doma. Jsou moc hezký.
to rele + dalsi vehementy bejvajů v sadě.dyz se podivam na cenu u zevlounu 2990 a na ebay so za 67 i s postovnym tak mi vechazi euro na 45 kacek a to je mazec.a kurva-koukam ze u grave dokonce 3030 a to se chlubijó že tam je i žárofka.ale třeba se pleto a ty na ebay só nějaké šunte
Upravil holubbb dne 17.02.2008 10:35
kakas napsal:
Čau
dejte sem někdo prosím odkaz na ty světla o kterých se bavíte!!! Taky o nějakých přemýšlím, ale od Wunderlich bude určitě dost vysoká cena!!!
Nedávno stejný světla řešil kolega. Ty světla samotný se dají koupit za 999 Kč viz. fotka, kterou jsem pořídil v jednom obchodě na Praze 10. Pak už to chce jen držák, vypínač, relé a pojistku...
Charlie napsal:
Nedávno stejný světla řešil kolega. Ty světla samotný se dají koupit za 999 Kč viz. fotka, kterou jsem pořídil v jednom obchodě na Praze 10. Pak už to chce jen držák, vypínač, relé a pojistku...
Charlie
No právě ten držák je to hlavní,co je třeba vymyslet a pak pěkně vyrobit. A to si nechá každý zaplatit Wunderlich ani TouraTech nevyjímaje.
Ale kutilství a soukromím aktivitám se meze nekladou...
Jojo DODOTECH, koukám, že jsi z Brna. Tak to byla jasná volba.
Kdyby někdo potřeboval kontakt - http://dodotech.ic.cz
Zajímalo by mne, jestli máte někdo umístěný světla, jako na té origo fotce od Wunderlicha. Jde mi o to, zda při jejich rozsvícení nejsou přehlédnutelné přední blinkry?
Charlie napsal:
Charlie
A ve kterém obchodě??? To neni reklama, ale pomoc chudým kutilům!!!
Charlie:Já je mám o pár centimetrů níž pod zobákem,ale jelikož jsu to dálkový světla,tak si myslím,že je pořád nebudeš mít puštěný,hlavně gdyž budeš mít před sebou nějaké auto.....
Kakas:klikni na stránku dodotechu,je tam kontakt a určitě se domluvíš.Kontakt je výše a přidal ho Charlie a Holubb
Holubb:Jo,to je vono.Pětkrát mě to Bohuš učil,ale uš zas nevím jak.Navíc mám od včera nové pc,ale foto můžu ještě přetáhnout z foťáku,jen přijít na to jak to dostat sem.....
Upravil grog dne 17.02.2008 12:19
BMW R 1100GS vzor kačer