zahájit motosezonu 2011 se hodláme obkroužením ČR, tak myslím, že tady najde člověk inspiraci, kde se zastavit. Chceme hlavně kolem hranic, pokud by byl nějaký typ navíc budeme jen rádi.
všude dobře.....doma GSA
Jak to chcete obkroužit? Kamarádi to jeli kdysi po těch úplně nejtenčích silničkách, občas skoro offroad. Pamatuju se že to jeli týden a bylo to dost přes 2000km. Já objel republiku 2x, jednou na 1100GS a předloni na minomotorce Gorilla GS, ale to jsem chtěl zkusit kolik ujedu za jeden den a jel jsem po hlavnějších silnicích - na 1100 to bylo 1250km a na Gorče 1003km..
Jak to chcem jet je zatím v přípravě, ale měla by to být kombinace cestiček a silnic 2 a 3 třídy to podle zajímavosti místa. Vím, že to není na dva dny. Možná to i rozložíme na dva díly. Četl jsem o tvém kousku na gorile . Kamarád má na to 5 dní tak nás napadla tato varianta, po zjištění, že některé státy známe skoro víc jak ten náš
všude dobře.....doma GSA
Ahoj, taky jsem loni bral více naši krásnou zem. Nádherně je za Jeseníky, silnice č.457 z Mikulovic do Javorníku, je tam nová silnice (místy) a když svítilo sluníčko byl to okamžik který se musí zapamatovat na zimu. Pak samozřejmě Šumava od Všerub to pomalu začíná a skončíš až u Lipna, Krušné Hory, když je dobře vidět taky nádhera, nechá se dojet až nad Teplice na Komáří vížku. Jižní Morava sice placatá (místy) ale na místních silnicích s vinohrady a místní architektonikou. Určitě neprohloupíš pokud se na takový výlet vydáš, ale jsou taky hluchá místa.
Další propadlej BMW