Ja vim, stydim se, ale nemuzu si vzpomenout na nick.
Pravidelny navstevnik nasich srazu, clen fora, vozi s sebou vzdy hafana.
Potrebuju nejakou fotku, kamos mi to proste neveri
když jsme u psů...poraďte, mám vostrou čivavu a chtěl bych ji povozit...kam s ní?? nějaká fotoinspirace???jo, do kapsy se nevejde, do batohu a stáhnout šňůrou a nechat koukat hlavu - taky jsem to zkoušel a byl nepříčetný...dík za tipy...
my takhle v Italii potkali nejakeho Yorksheera a paradne si hovil v tankvaku
pricemz samo daval pozor na cestu zpoza plexi
Upravil parizek dne 31.01.2011 14:21
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
dastr : někde tady na webu jsem viděl fotky kufrů i s čoklem.Na víku kufru byla díra a malý plégo a z toho ten čokl koukal na svět
Jinak ještě byl taky na Fífovo Šumavě maník se sajdou a červenou 11tkou a v tej sajdě měl tušim zlatýho retrívra.A Starosta ho u přes páníčkuv zákaz krmil pizzou Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
dastr napsal:
když jsme u psů...poraďte, mám vostrou čivavu a chtěl bych ji povozit...kam s ní?? nějaká fotoinspirace???jo, do kapsy se nevejde, do batohu a stáhnout šňůrou a nechat koukat hlavu - taky jsem to zkoušel a byl nepříčetný...dík za tipy...
ten poslední obrázek je nejlepšííííí ,to bych udělal s každou kočkou Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
ten poslední obrázek je nejlepšííííí ,to bych udělal s každou kočkou
Kubrte ty - hodnej a milej chlapík a takhle ubližovat kočkám? Myslím, že si jen kasáš triko. Na takové akce nemůže mít takovej dobrák koule.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[9.05Kb]
Upravil Hrabe_X dne 31.01.2011 15:45
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Na Golďasu jsem viděl chlapíka jak vozí pudla opřeného nohama o nádrž s koženým pásem (něco jak tankpad) a o břicho majitele. Prý 1200 km no problem.
Upravil Chose dne 31.01.2011 17:20