Dnes vitezi Mr. GS a jeho Pátek:
hicks přiložený následující obrázek:
[92.59Kb]
Upravil hicks dne 13.02.2011 19:12
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi,Ty seš fakt ubohej sběratel příspěvků... Běž mu radši "dát za uši" a zakousni si k tomu nějakej sojovej řízek,puso Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Hicksi,Ty seš fakt ubohej sběratel příspěvků... Běž mu radši "dát za uši" a zakousni si k tomu nějakej sojovej řízek,puso
hele z tohohle se nevykecas 17 cm
kdyz myslis... 17 cm
Teď mě tam prosím tě označ jediný vulgární slovo(krom pičksi,ale to je tvoje nová přezdívka...dokonce i automatická cenzůra to bereServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Na to se dá řict jenom takové to mé Žižkovské: Jděte do prdele
Upravil Medik dne 13.02.2011 19:25
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubrt napsal:
Hicksi,Ty seš fakt ubohej sběratel příspěvků... Běž mu radši "dát za uši" a zakousni si k tomu nějakej sojovej řízek,puso
hele z tohohle se nevykecas
z čeho se nevykecám? Kámo,já Tě fakt nedávám... Ty jsi mě celičkýho zcela popletl... Běž radši okouzlovat na ta Tvá muslimská fóra... Tam budeš možná za pašáka...Tady seš akorát za šaška Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
z čeho se nevykecám? Kámo,já Tě fakt nedávám... Ty jsi mě celičkýho zcela popletl...
jako kdybys nebyl zmatenej uz predtim... 17 cm
Kasak napsal:
Vždycky jsem bral všechno s nadsázkou.Tu tady momentálně postrádám.
prosim te... to reklamuj u druhy strany.
To oni to prestali zvladat.. uz tim hlasovanim
akorat pokud uz prekroci nejakou mez vulgarity, tak tohle je standardni postup, ne?
17 cm
Si myslim,ze z tehle diskuse nebudete v noci poradne spat!To myslim vazne.Uvidite,ze vam to bude vrtat v hlave!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ale aby tomu dal tu správnou tečku, strýc Picmaus vyšel, to hovínko takhle nametal na lopatku a povídá:
"A pak se člověk diví, že se támhle nedomluví nějake státník s cizím státníkem, a tady se nedomluvil prostej Čech s Čechem!"
A hodil to hovínko sousedovi do růží...
Ale aby tomu dal tu správnou tečku, strýc Picmaus vyšel, to hovínko takhle nametal na lopatku a povídá:
"A pak se člověk diví, že se támhle nedomluví nějake státník s cizím státníkem, a tady se nedomluvil prostej Čech s Čechem!"
A hodil to hovínko sousedovi do růží...