Hoj.
Nemáte někdo prasklé plexi? Myslím z motorky, ne hemly.
Chtěl bych zkusit udělat takový ten štítek nad origo plexi? Tak pokud by se někomu válelo, po výměně, může být klidně napůl. Jen atˇje někde souvilý kus z kterého by to šlo vykutat.
PS: Pro lidi co se potřebují vyjádřit a vypsat: Nevím jak vypadájí origo doplňky od výrobců origo dílů. Udělám to dle vlastní představy.
Díky- poštu samo platím.
Dělaj jsem si to ze zbytku plexi. Nahřát pozvolna , pomalu v troubě nebo horkovzduškou a vytvarovat dle chuti.
Fungluje to v poho a výrobní náklady se blíží 0
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Kdyby jsi nebyl z takový dálavy,tak se mi doma válí kus plexi(nepoškrábanýho) co se dává do velkej stanů místo oken... Chtěl jsem si taky udělat prodloužení pléga,pak jsem koupil od člověka odsud.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Waltr napsal:
Myslíš normální plexi, běžně dostupné? Přeci jen to origo má jiné parametry.
Ale díky.
Koukám že už máš i origoše. Já to dělal z obyč 4 co se válela pod stolem. Měl jsem i na pokusy ....
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Hele trošku to oživím, nemá někdo doma prasklé zbytečné plexi? CHtěl by se pokusit udělat nadstavec. Případni výrobci plexi samo domo, a znalci problematiky, jaký materiál by se dal na výrobu nadstavce použít?
Díky.
Bobe to by bylo fajn, stejně tak děkuji ostatním, pro mě je vzhledem k dosažitelnosti nejlepší nabídkya od Refi- sousedky.
U Pardála budu ve čtvrtek. Pokud nastane nejaký problém s plexi od Refiny ozval bych se na další nbídky.
Děkuji všem, i za kvalitní rady.
Kdyby něco mám krásný zbytek klasického netvarovaného (rovného) plexi 4mm na Praze 8, zrovna tu na něj koukám. Nevím jak to jde tím nahříváním, nezkoušel jsem to.