Zima byla dlouhá a nezbývá mi, než se podělit o výsledek mého snažení v čekání na novou sezónu za pomoci 3M carbon folie. Použil jsem bílou a černou.
caba1 přiložený následující obrázek:
[131.7Kb]
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Tohle je super řešení když má někdo poškrábané plasty. Vypadaly by jako nové...
Tak teď jsem našel i tu bílou nádrž....
Nooo jestli si pošramotím motorku tak se ozvu. Za mě je to elegantní řešení...Co náklady???
Upravil paja1 dne 22.03.2011 20:38
Pája
Moc pěkný
jak jsi to prosímtě udělal, aby ta folie tak dokonale pokryla tak členitou věc jako je ten zadní blatníček.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Nejvic se mi libi ta bila nadrz zas bych asi nedelal ty blatniky a blinkry,ale ono to zivo bude vypadat urcite jinak a jeste lip. Ono je to uz jinak nuda,jedno GSA jako druhy...takhle to mas aspon odlisny
Aktualne 1250 GSA HP
Pár odpovědí, nějak to shrnu.
Ohledně nákladů, o tom bych nechtěl mluvit, jinak si budete myslet, že jsem se zbláznil. Spotřeba folie byla jednou taková, než jsem původně počítal, je hrozně velký prořez z důvodu dodržení linie navazování jednotlivých dílů. Jen lepení čistá práce 24 hod. ve třech lidech. Folie se nahřívá horkovzduch. pistolí a tvaruje dle dílů.
Asi nejhorší byl právě ten zadní blatník a nádrž. Folie až o 200% nabyde po zahřetí na objemu a struktura karbonu má tendenci se deformovat. Myslím, že polepit celé auto by netrvalo o moc déle.
Ohledně čištění a poškození. Folie je velice mechanicky odolná a čištění Wap jako vždy, už jsem myl a bez problémů. Kosmetiku používám Muck Off a taky žádný problém.
JAk to bude držet na hranách, přez které je to ohlé a za nimi uřízlé se teprve ukáže, ale dle info od "lepiče"( od kterého mám veškeré 3M folie vč. reflexních na kufry - 2 km viditelné ) by neměl být problém, až prý na moto párkrát zasvítí, tak se folie ještě více připeče.
Mějte se a přeji spousty šťastných kilometrů bez nehod.
Všechny zvu 23.4. do Číhoště.
ČABA
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.