Ahoj, ještě nejsem majitelem geesa, ale vážně uvažuji o jeho koupi. Koukám po netu, ptám se přátel, sleduju inzeráty. Prosím o vaše názory na tenhle inzerát: http://www.motoin...nture.html
Podle foto se pozna prd, proste je jezdena....minimalne to ale nebude puvod CR ale spis USA-svetla,kufry....na moto z USA neni cena nic moc.
Aktualne 1250 GSA HP
- Kolik by byla (odhadem podle obrázků) rozumná cena za tenhle stroj? 140?
- Je problém, když to není CZ původ? (v inzerátu je napsáno "Původ: ČR", tak to je asi kec, ne?)
Upravil menyl dne 28.03.2011 22:05
No vidíš, ty už tu máš členství a já tady zasmoluji a otvírám nové vlákno :-)
No, jsak už jsem psal, má tam přídavky, kufry a je to ABS. taky rok 2002.
Daji se sehnat lepší ceny.
Jinak, správná volby typu i barev :-) Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
To Jurek:fakt se dají sehnat lepší ceny za okufrovanou gsa?dej mě tip beru 3 ks,se proberte pánové
Prodejce chce 170 což odpovídá stavu a výbavě moto,Menyl 140tis je nesmysl, a prodejce ti řekne at si dáš obklad na čelo
Jo je to z USA,bo tam žil.Normálně to je na českých papírech,jezdil s tím tady.Věnuje se více enduru-ostrýmu,navíc začíná stavět,takže...
Ta mašina je fakt krásná,už po ní koukal i pertla...
jak píše bob,kdo to chce vzít za 140,tak nemusí vytáčet ani jeho číslo
to Bob: proto jsem sem dal dotaz na vaše názory... Nemám zkušenosti a rád si nechám poradit.
to Vjetrnik: snad možná, kdyby byla na prodej ta tvoje (nic ve zlým, jen asi není nutné hned být na mě tak z patra...)
to DedekEV: Čekal jsem, kdy napíšeš, když znáš ten stroj osobně. Chápu. Krásná je. Jak už jsem psal, jen se ptám, i když to někoho může provokovat... I to chápu. Díky
Ještě omluva: Teď jsem si všiml, že jsem založil nové vlákno v nesprávné skupině. Mělo to být v té o gs a gsa 1150. Přesunout to neumím (a možná ani nemůžu). Takže se omlouvám..
Upravil menyl dne 29.03.2011 08:14
Bobe, moje byla na prodej v roce 2010, v létě. Ta samá, s kufry Trax, s horním kufrem origo BMW a dalšími doplňky. ze 170 000 na 150 000 a bez zájmu. Tři měsíce visela na inzerci. Dnes je o rok více. Dovezl jsem si ji levně s Anglie. Nakonec jsem rád, že jsem ji neprodal. Myslím si, že Ty jsi měl v nabídce dobré motocykly za lepší ceny. Myslím, že Tobě nemusím o venách dovezených motorek nic vyprávět. :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
nevím proč, ale když jsem vybíral já, take jsem měl představu, že seženu něco do 150k. Je to snad nějaká psychologická hranice nebo co. Menyl se zorientuje a zjistí, že do stopade sežene max. luxusní 1150. Pokud bude chtít advíka, bude muset přitlačit. Já přitlačil o trošku víc a šel do dvanáctky.
No pořád se bavím ale o tom, že si pro ni musíš zajet do ciziny. Jinak těší mně, že moje holka tedy stoupá na ceně. :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
to DedekEV: Čekal jsem, kdy napíšeš, když znáš ten stroj osobně. Chápu. Krásná je. Jak už jsem psal, jen se ptám, i když to někoho může provokovat... I to chápu. Díky