Předpokládám, že s motorem tady budou bohaté zkušenosti, tak i když je to poněkud mimo tento web, rád bych od Vás rady . Aktuálně mám F650GS Rotax a pokukuji po něčem méně off road
http://www.motork...42205.html
A klasika, za 6 let 15000km. Žejim to za to stojí U těhle motorek se člověk nemusí kilometrů bát. Víc záleží na stavu.
Upravil Medik dne 11.04.2011 11:24
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Právě . Minulý rok jsem koupil GS s najetými 1000Km od roku 2006 a opravdu to tak bylo, ale jak píšeš, záleží to na stavu a je mi jasné, že na téhle motorce jako laik těžko poznám jestli má najeto 15 nebo 45k a co se týče stavu, stejně bych někoho musel lanařit aby tam semnou zajel.
tohle moto chvilku vlastním a nemužu si ho vynachvalit vřele doporučuji. a erko co maš na něho odkaz se už prodava celkem dlouho. jak říkají kluci dívej se na stav a je velmi jednoduche pro kontrolu při koupi shodit plasty drží každy na 7 šroubcích.
R1100S jsem vlastnil super svezení jasan,že to nejde srovnávat s GSX-R ale na tohle moto nedám dopustitpokud předchozí majitel moto nějak netuniltak je to fajn motorečka,která má svým DESIGNEM i v této době pořád koho potěšit!!!
náhodou mám Sko taky v garáži, krom běžného servisu žádnej zásadní problém,
výkon tak akorát tak že nežere gumy, spotřeba normální, tak že jen jezdíš a jezdíš a jezdíš. rok 99 najeto poctivejch 60tkm. z vlasní zkušenosti doporučuju vzadu 5,5 ráfek držáky kufrů a vyšší plexi. když se budeš chtít na něco zeptat tak pošli PM.
Pořád je to krásná sportovně cestovní motorka - pro mě srdcová záležitost (hlavně Replika ) a popravdě se mi líbí (designově) víc než novější R1200S (i když zase svezení je na 1200S o level výš).
Scuba - jestli se pro ni rozhodneš a víš co od ní chceš, zklamanej pravděpodobně nebudeš.
Přeji šťastnou ruku při výběru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...