jeden kamarad tady v Atenach [1200GS a muj net technik zaroven a spolumoderator na www.bmwbikers.gr] je ve fazi, kdy chce nakupovat alu kufry na cesty...
puvodne sel na moje hepco alu standard, ale ja mu doporucil, aby se podival na novou radu Trax od sw motech ktera zacina prave pristi mesic. V podstate replika BMW ale podstatne levnejsi a pekne vybrane i prislussenstvi - viz pdf s taskami vnitrnimi, vnejsimi, pasky na noseni atd.
Dotaz: vim, ze jde o novy produkt a tak neni mozne mit nejakou zkusenost konkretne s temito kufry, ale jako sw motech je u vas znama. Otazka se tyka spolehlivosti firmy, jeji chovani co se tyka event. problemu, jak se chovaji, jak jsou solidni co se tyka datumu dodavek a vybec co mi o nich muzete rici. Asi by to byla dodavka do Recka a budu ji "mit na svedomi" ja a nerad bych strkal hlavu do opratky. Rad pomohu ceske firme nez nemecke, pokud si to zaslouzi, ale abych si na sebe nakonec neupletl bic....
Dekuji
Upravil Doc dne 25.03.2008 18:09
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doporucuju ty kufry pred koupi osahat,ja je videl na vystave a teda nejak zvlast dobre na mne nepusobily,asi staci jeden pad a bude po nich....design zajimavy,jinak zkusenosti ale nemam
Upravil lysak dne 25.03.2008 18:12
No nekde tady psal TomasTT,ze ty kufry podle zpracovani a tvaru(nahore zkoseny k sobe)coz je blby pro manipulaci s taskama nebudou nic moc.Maji,ale perfektne vyreseny uchyceni jeste aby to fungovalo.Asi to nebude moc kvalita,ale pekny jsou.
To BMW kufr jde taky do kytek po prvním pádu. Kluci co byli na UK je zdemolovali jak svina na malejch pádech. Myslim si, že dokonce pak objednávali nový. Ale tohle jste asi nechtěli slyšet, teda číst.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Hodte sem někdo foto, at to nemusím hledat. To mě neba.. Dík
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
ted vidim, ze jde o Nemce? Vzdycky jsem si myslel, ze jde o Cechy, no pardon no. Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
http://www.mo-tec...e/trax.pdfFrajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Doc napsal:
ted vidim, ze jde o Nemce? Vzdycky jsem si myslel, ze jde o Cechy, no pardon no.
V čechách konkrétně kousek od brna se virábí většina věcí pro motech tady to neprodávaj musí to přetéct přes němce tak že kvalita zpracování je taková jakou si němci vymyslí
Ja ty kufry taky studoval po konzultaci s kamošem co dělá u dovozce pro čr to nevypadá moc slavně asi tam budou ještě něco vychytávat tak ani on sám neví kdy to bude k dostání .
Moje poznatky moooc pěkný celkem praktickej způsob ucdycení - zámky jsou jakoby hříbky podobně jak u givi dole zapadnou do kruhových výřezů a zajistí se to vzadu skoro stejnějako u BMW 12 , co mě trochu zarazilo je pevnost kufrů jsou jakoby nebyly svařeny v jeden celek velmi měkký dojem , vlní se víko strany jdou lehce prohnout rukou , na poklep očividně tenký matroš ( prý 1,5mm)
to vše poznatky z předváděcích kusů pro výstavu v praze snad prý byly narychlo ušitý jen pro tuto akci tak su zvědav na ty oficiální kusy --- ja je zatím nekupuju - dost drahej pokusnej kráík
Pekné ale celý se to nejak kroutilo. Mozná kdyby to bylo ze silnejsího materiálu bylo by to pevnejsí. Urcite bych si doveld predstavit za ty peníze lepsi kufry.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jo a omluvte snizenou kvalitu foto proste s ultrazoomem jsem mel co delat abych to vubec v tom malém stánku vyfotil. (foto z výstavy)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
tak jsem prověřoval dostupnost a známý (sou zástupci pro čr) mě naznačil že to na tuto sezonu nevypadá dobře - cca srpen nějak se jim prý nedaří ty dodělávky a aby to mohlo na trh , pochlubyli se příliš brzo .
tak že mi zas někdo pomohl ve výběru
ale možná se to týká jen čr pač na motechu a u louis jsou v nabídce i s cenama tak nevím
Upravil milan dne 05.05.2008 08:30