celková cena úpravy cca 12-13tis. podle toho, jestli chcete měřit před nebo jen po instalaci powercomanderu.
Ještě doplním, že tam má otevřený svody, Rémuse, KN filtr a iridiový svíce.
Upravil Tomano79 dne 10.06.2011 12:44
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Já do toho za ty prachy tedy asi nepůjdu, ale ... to jak se křivka vyhladila, vč. menší dramatizace díry mezi 4-5 ot. mi přijde jako výraznější klad v porovnání s tím, že mi motorka pojede hůř v rozsahu 500 ot. (2-2,5). Výše uvedené hodnocení mi přijde poněkud bulvární: není to lež, ale ...
Ehh, omlouvám se pokud se to tu již někde řeší, ale nedá mi to - to video z brzdy - co je to za rachot - myslím tu sirénu???
Předpokládám, že to není Remus, že je to guma - myslím si to správně? Snad asi i doufám, že jo. Popř. netušíte někdo co je to za gumu? Já na své Tourance mám pocit slyším taky hučení - teda asi spíš doufám, že je to z gumy...:-)
Tomano79 napsal:
Kamarád mi poslal odkaz, jak si nechal vyladit motorku s powercomanderem, tak kdyby to někoho zajímalo, tak mrkněte
jednotku má tuto: http://www.powerc...artNum=936
umožňuje nahravat ruzné mapy přes USB, jsou volně stáhnutelné na stránkách výrobce.
celková cena úpravy cca 12-13tis. podle toho, jestli chcete měřit před nebo jen po instalaci powercomanderu.
Ještě doplním, že tam má otevřený svody, Rémuse, KN filtr a iridiový svíce.