Hix vyplácí: 500,- Kč
Upravil hicks dne 13.06.2011 13:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pokud se v pondeli opravdu nedostaneme do práce, tak kurz asi jeste zvysim
17 cm
bluesbery napsal:
Odboráři a jejich pokrevní bratři z ČSSD se řídí heslem : čím hůř, tím líp...
Je to taky možné, ale v tom případě by mě zajímalo, čím se řídí a řídila celá naše elita od leva do prava, která to tady dílem pod cenou rozprodala, dílem rozkradla. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Pánové, pánové... odbrory jsou rozkrádání firem. Byly vymyšleny a založeny na Sicílii mafiánskými gangy, kteří tímto získaly páky na majitele společností.
Takto se s nimi musí jednat a zacházet. Kdo bude stávkovat, ať táhne v prdel.
Kdo blokuje silnici, má dostat trest.
Navyšuji tímto Hixovu a Morabovu nabídku o basu svátečního Bernarda.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Počítám s navýšením prodeje skůtrů.Vono je to těžký,když demokratické systémy nefungují.Ať vyhraje Petr či Pavel stejně se domluví a kradou.Nejde o odbory,jde o to jak jinak už mají lidi dát najevo,že je nebaví platit dluhy někoho jinýho.Vím,že sytý hladovému nevěří,ale to se týká nás všech.
sadilek napsal:
Počítám s navýšením prodeje skůtrů.Vono je to těžký,když demokratické systémy nefungují.Ať vyhraje Petr či Pavel stejně se domluví a kradou.Nejde o odbory,jde o to jak jinak už mají lidi dát najevo,že je nebaví platit dluhy někoho jinýho.Vím,že sytý hladovému nevěří,ale to se týká nás všech.
Tady jde ale spíš o vyrábění dluhů a ne o jejich placení...
Maiali nel Fango!
tak jsme si dali praci ...
hicks přiložený následující obrázek:
[83.15Kb]
17 cm
sadilek napsal:
taky mi nevadí že stávkujou.Něco se stát musí.Tenhle systém nemá šanci na přežití.
S tím, že je tu neskutečný bordel souhlasím. Že mají odboráři právo na stávku, to respektuju, ale kde berou k.u.r.v.a. právo na blokování dálnic a hlavních silnic a bránit lidem v průjezdu vlastními dopravními prostředky ??
To je na ránu bassebalovou pálkou...
Nejvic me bavi, kdyz se clovek podiva, v jakych palacich Ti odborarsti bosove bydli. Pak mi jejich plamenne volani "za obycejne lidi" pripada velmi usmevne. Masy jim to ovsem zerou.
Myslim si, ze zadluzovani se musi zastavit. Evropa je cervena az moc, vsichni vyrabi dluhy a nikdo neresi, kdo to zaplati. Za chvili budem jak rekove, na ktere se ve strachu z krachu EUR sklada cela Evropa, ale oni stejne stavkuji, ze reformy nechteji. Ach jo.
Co se tyce Prahy, jsem zvedavej, jaky budou dojezdovy casy sanitek a hasicu. :-( To jim asi nedochazi, ze taky muze jit o zivot, kdyz se zablokuje doprava.
V pondeli jsem nastesti pryc...
Upravil hobr dne 10.06.2011 20:29
Toto je i můj názor. Odboroví bossové se zviditelňují a až se dostanou do parlamentu nebo senátu pak je ticho po pěšině. A hrabou pěkně pod sebe.
no... ale KDO zaplati tu sekeru, kterou IceSave (Islandska banka) udelala v UK a ostatnich zemich?
Znate vubec tu causu?
---
jinak autor na ktereho odkazujete ma v oblibenych Britske listy... Culikovci a spol je presne ta hlava hada
---
a nezapomen, ze vas levicaky vase elity vzdycky oskubou a zotroci... v historii snad neni zadny pripad, kdy by se tak nestalo. At uz mluvime o Leninovi, Castrovi, Kim-Ir-Senovi...
Tudy cesta nevede uz vubec.
17 cm