Nemáte někdo tenhle dvoustránkový test?
Prej to psal někdo asi jen podle fotky, jelikož je tam milion blábolů a nesmyslů. Jakože nepoznáš zda má motorka 20 nebo 120tis km - autor si asi nevšiml,že tacho počítá do milionu....že je horší než japonská konkurence z té doby, je problém koupit moto s vyhřívanými hefty atd...
Závěrem testu je, že s 1100GS, která je horší než japonci budu vypadat jako snob a budu jezdit na šrotu.
Rád bych si to pročetl,protože to znám jen z vyprávění a jako snob s 11ti letou jebkou, který omylem vypráší v klidu Varadero se chci pobavit.
Případně naskenujte a vložte sem - dík.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nemáte někdo tenhle dvoustránkový test?
Prej to psal někdo asi jen podle fotky, jelikož je tam milion blábolů a nesmyslů. Jakože nepoznáš zda má motorka 20 nebo 120tis km - autor si asi nevšiml,že tacho počítá do milionu....že je horší než japonská konkurence z té doby, je problém koupit moto s vyhřívanými hefty atd...
Závěrem testu je, že s 1100GS, která je horší než japonci budu vypadat jako snob a budu jezdit na šrotu.
Rád bych si to pročetl,protože to znám jen z vyprávění a jako snob s 11ti letou jebkou, který omylem vypráší v klidu Varadero se chci pobavit.
Případně naskenujte a vložte sem - dík.
taky sem o tomhle testu slišel a myslim že to nedělal ani podle fotky,ten dotyčnej 11náctku ani neviděl a natož aby na ní jel,byl to zaplacenej blb
Tak to sem někdo hoďte ... mohli bysme napsat připomínky a poslat diskuzi k nahlédnutí do redakce toho směšnýho plátku....třeba by ten člověk co to psal, přišel o prémie.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ten test z motoráju mám taky ale není tam napsaný rok.Další testy 1100 gs-
motocykl 3.01
motocykl 5.07
supermoto 6.04
supermoto 6.02 Kupredu spatki ni krok...
čéče Bohůšu já mám doma i nějakej tisíciletej test na 1100GS z ČMN
H.