Zatím nemám moto doma a tak nevím jakej je rozměr pneu u gs 1200?? a jaký koupit i trošku do terénu, ale néé špalky??
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Taky jezdim na Touranckach.
Teda nejezdim, mel jsem je na Varaderu a GS do nich budu pristi tyden obouvat.
Ale do terenu to opravdu neni to pravy orechovy.
Alda napsal:
Taky jezdim na Touranckach.
Teda nejezdim, mel jsem je na Varaderu a GS do nich budu pristi tyden obouvat.
Ale do terenu to opravdu neni to pravy orechovy.
Baltazar napsal:
jo chlapi ještě ten rozměr ať můžu hledat bite šén
Pokud nechceš špalky, tak asi jen ty Metzeler Tourance. Jsou parádní a lehký terén s nima taky zvládneš. Pak asi jedině Mitas E07 (nejsou v rozměru pro GS ale to vůbec nevadí) nebo Metzeler KarooT, ale to už jsou tak trochu špalky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj ja mel na 1200ADV nejprve Anakee - super ale vydrzeli 6 000km, Tourancky - ty taky dobry, tvrdší ale asi vic vydrží, dam je zas az na Italii, pak jse mel Karoo T - na silnici jak silnicni guma, ale bouhuzel v terenu taky, a vydrzely tal 4 000km, ted mam na zadku E09, jevi se suprove, silnice drzi ale huci, v terenu uchazejici, vcera na mokre louce se ale taky zahrabala ale nevim co na predek, ted tam mam Karoo T, ale ta v terenu klouze takze asi zkusim karoo, neb E09 se mi libi ale vyska vzorku na predku ji predurcuje k nicemu.... :-), nemate nekdo napad na ten predek aby se to vyrovnalo E09 na zadku? Vim cetl jsem vsechna vlakna o pneu a doporucuje se TKC 80, ale ta je myslim srovnatelna s Karoo T a to tam mam a nic moc
adventure73 napsal:
Ahoj ja mel na 1200ADV nejprve Anakee - super ale vydrzeli 6 000km, Tourancky - ty taky dobry, tvrdší ale asi vic vydrží, dam je zas az na Italii, pak jse mel Karoo T - na silnici jak silnicni guma, ale bouhuzel v terenu taky, a vydrzely tal 4 000km, ted mam na zadku E09, jevi se suprove, silnice drzi ale huci, v terenu uchazejici, vcera na mokre louce se ale taky zahrabala ale nevim co na predek, ted tam mam Karoo T, ale ta v terenu klouze takze asi zkusim karoo, neb E09 se mi libi ale vyska vzorku na predku ji predurcuje k nicemu.... :-), nemate nekdo napad na ten predek aby se to vyrovnalo E09 na zadku? Vim cetl jsem vsechna vlakna o pneu a doporucuje se TKC 80, ale ta je myslim srovnatelna s Karoo T a to tam mam a nic moc
vepředu je TKC80 dobrá, prý srovnatelná v terénu se zadní E09 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven