Koukal jsem na tyhle gumy a jsou za zajímavý peníze a vypadaj celkem dobře.
Máte někdo zkušenosti (použitelnost, cena/výkon atd) a víte někdo, kde to pečou a co je to zač? Nidky jsem o nich neslyšel a teď jsem na ně viděl reklamu v Motohouse...
Jo JO jO... Neměl jsi se Hrabě ptát na názor páč zrovna já a Cycli tady budeme stát stále za MITAS-kama COOO? Ale chápu ten handicap v rozměru Mitasek
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Zkus prohledat příspěvek pneu nebo se zeptat Slavka xxx ten je myslím měl kamarád s nima jezdi na DR a celkem si je pochvaloval velký km průběh, ale žádná velká přilnavost na mokru
R1150 GS Adventure
Tyhle gumy jsem obul minulou sezónu.Vyrazil jsem na novejch v dešti.Hrozně to klouzalo.To jsem ještě nezažil.Teď si to už sedlo.Peněz moc nestojí a na běžný ježdění po asfaltu stačí.Vypadaj i že dost vydrží.Do terénu jen za naprostýho sucha.Zkusil jsem je na mokru a apsolutně bez kontroly.
Jasně, jsou dost silniční...ale třeba K76 vs. Tourance nebo Anakee už cenově stojí za úvahu.... a to mě právě zajímá.
Každej tu snad nejezdí na špalkách.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Od té doby, co v Michelinu přestali péct super driftovací T66-X na Tourance nedám dopustit. Teď na nich mám ve dvou 18 tis km a ještě sezónu dají.
K76 je vzorkem podobý....obout motorku do 4 litrů KČ a pak najet 20 tisíc - to zní pro človíčka investujícího do bydlení dost lákavě. Na dešti ustřeluje všechno, jezdil jsem po různě hnusnejch površích a vždy se to nějak dalo.
Pro porovnání dezén Tourancek: http://www.hamlet...hp?id=1737
Upravil Hrabe_X dne 04.04.2008 13:43
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Teď jsem se dozvěděl, že Heidenau dělají nově i gumy K60 na naše rozměry (zadní 150mm).
A to už jsou slušné off gumy - myslím,že dobrá konkurence dalším levnějším značkám.
H.
Hrabe_X> jojo, ja jsem je jezdil. Na mokru fakt klouzou - prekvapive hlavne zadni guma. Je nutny je rychle trochu ojet na suchu a podhustit na min nez 2.0 atmosfery. Pak to docela jde. Predni guma prekvapive docela drzela i na mokru, zrejme je to zpusobeny smesi a profilem zadni gumy. Jo a do zatacek je kvuli tomu profilu takova nestabilni. Vzal bych je tak na cestu do Portugalska po dalnicich...
Já už je nechcu ani vidět. Koupil jsem R1100GS s těmito gumami a na mokru jsou podle mě nepoužitelné. Praštil jsem s tím na sjezdu z rakouské dálnice (bylo popršené), kámoš co jel za mnou s Mitaskama to v pohodě ustál i s bržděním. Heidenau už nikdy. To dám za gumy raději 8.000,-, protože dávat dokupy mašinu po takovém skluzu stojí daleko víc. Prostě jsou moc tvrdé, dlouhý dojezd = mizerná adheze.
Ty heidenau sem měl loni,je sice fakt že sem na nich najel zatím nejvíc ale děkuji už je nescu. Přední- 14000, zadní 18000. Teď mám mišelin anakí a vůbec se to nedá srovnat ale koukám přední má 10000 a zbívá jí 3mm v prostředku a 4mm na kraji Zadní po 6 ti tisícách 4,5mm
Kupredu spatki ni krok...
já je mám tet první sezonu a super sice ze začátku fakt koužou a jsou to takové puky tvrdý ale.... tet jsem na nich jel chorvacko a naprosto přetížen a naložen a super. seděj i když jedu jen na lehko jen se člověk s nima musí naučit zacházet me to trvalo cca 1000km tet maj 5000km a hobluju hrany je to tvrdá guma a podle toho se musí člověk řídit mišáci T-66 byli nejlepší a anaký taky super holt měká guma a když je rozpálenej asfalt tak podle mě nemá konkurenci ale hajdy obuju znova
Taky je mám první sezonu najeto necelých 8000 a guma je jak nová, trochu jsem si na ně zvykal bo mne přišly trochu nestabilní a že to ustřeluje, ale sedlo si to už se nebojím není problém skoro na stupačku. Ted jsem projel glocner v super dešti a bez problému. Kamarád co jel za mnou říkal, že je vidět jak ta guma v zadu pěkně odvádí vodu do stran. Chcavec jak dravec a bylo jedno kdo co má obuto. Myslím, že na tokové to domací ježdění převážně na silnici, docela vyhovující guma. Podle vzorku předpoládám nájezd okolo 20000 a to nějak nešetřím. To si musí každý zvážit sám, buď bude jezdit na uchu, mít měký gumy co sedí a drží jak židovská víra a nevydrží ani 10000 nebo dá něco trvdšího a počítá s tím, že do zatáček nemůže tak ostře ale najede jednou tolik na gumách. Jo holt život je otázkou priorit.
Upravil Kubicek dne 27.08.2008 22:07
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS