menil uz niekto z vas simmeringy /prachovky/ na R 1150GS?
za prve som si neni isty ci tam mam klasicky prachovku a pod nou simmering alebo je to simering ktory sa tvari ako prachovka ako mi dnes tvrdil cez telefon jeden pan od predaja nahradnych dielov BMW
pod tohto mikrofisu ktory som si otvoril podla VIN mojej motorky som z toho mierne vedla lebo napr. pozicia c.6 neni na zozname dielov na spodu tej stranky pre moju motorku a napriek tomu ju tam ja mam
teď jsem měnil olej u 1150 a je to pěkná pakárna, gufera se vymění jako u konvenčních tlumičů nahoře je prachovka, kterou opatrně vytlačíš šroubovákem a pod ní je pod ségrovkou gufero. Největší problém tam byl pak dostat olej.
Upravil Piky dne 17.04.2008 10:08
R1150 GS Adventure
Luboss napsal:
Taky jsem to dělal a byla to práce tak na půl hodiny i s vyděláním kola,kerý mi dalo nejvíc práce.Tak nevím.
a kudy jsi tam nalil nový olej mě ta vrchní matka nešla povolit tak jsem to aplikoval přes ten malý šroubek co je na boku pod horními brýlemi a to byla pakárna
R1150 GS Adventure
No já jsem povolil spodní brýle,vidlice vyndal ven a kluzáky vytáhl ven.Vyměnil simeringy nalil olej tou obrovskou dírou pro kluzák potom kluzák dal dovnitř a potom to dal zpátky na motorku.
Nevím jestli jsem to napsal dost srozumitelně
Luboss napsal:
No já jsem povolil spodní brýle,vidlice vyndal ven a kluzáky vytáhl ven.Vyměnil simeringy nalil olej tou obrovskou dírou pro kluzák potom kluzák dal dovnitř a potom to dal zpátky na motorku.
Nevím jestli jsem to napsal dost srozumitelně
Aha, úplně srozumitelný, já je totiž nerozebíral pouze vyndal celý ,,tlumič´´ a vyměnil olej.
R1150 GS Adventure
cize nema to prachovku ktora sluzi zaroven ako gufero ako mi tvrdil jeden slovensky predajca original BMW nahradnych dielov... nechcel som sa s nim hadat lebo som to nemal nastuduvane ale vidim ze som sa mal