Jo ta KTM není špatná myšlenka. V současný době těhle "bezúdržbovejch" endur moc neni. Vlastně mně napadá jenom Yamaha WR 250.
Ale výkon 23 koní je podle mně prostě málo. Z takovýho motoru by se určitě dalo vymáčknout i víc při zachování rozumnejch servisních intervalů.
jardajerman@seznam.cz
WR 250 R má moje žena, čas od času na té motorce jezdím a výkon bych jí nevytýkal, v těžším terénu naprosto v pohodě...to spíš pár kilo navíc je znát...
Je fakt, že v porovnání s mojím EXC je to jiná liga výkonově, váhově, podvozkově...ale i tak na tom je srandy dost a cena té motorky byla taky jinde...
Tahle KTM je jak pírko, necelých 100kg
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Máš pravdu, 100kg je paráda. Zapomněl jsem, že máte doma WR, i když už jsem to tu někde registroval. Já vycházim z tátovy Hondy CRF 250 X(proto tak machruju ve vedlejšim vláknu ), ta má 22 kw a ten výkon je samozřejmě v pohodě, vyjedeš všechno, nemáš problém, že by tě to furt někam tahalo, ale zase na takovýto blbnutí, když chce člověk utrhnout zadní kolo třeba na trojku už to neni.
WR má navíc tušim 33 koní, i když zase ais horší krouťák než 350. Tahle KTM jenom 23, to je fakt nesmyslně málo na 350 ccm motor.
Sám mám XR 400 s jiným karburátorem a laďákem a to je tak akorát, slabší bych už nechtěl.
jardajerman@seznam.cz
na dojizdeni po praze do prace idealni
jenom se bojim te cenovky
a souhlas, po tech japonskych hruzach parada!
Ty a KTM? co se stalo? vzal si ji na milost?
az na jistou ctvrtmilionovou "investici" jsem s KTM nikdy problem nemel stavi perfektni motorky, ze se mi mnohda netrefi do vkusu, to je jina. ale jinak tuhle otazku mam asi vyresenou, pres zimu se (jak by rekl Cunas) bude rezat!
Letím se do Milána na tu krásu v sobotu kouknout. Budete tam někdo?
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000