jen takova anketa ja teda NEvyvazuju zejtra si jdu prezouvat gume at se mi po tom rumunsku lip jezdi
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Vyvažuju.....a napište mi z jakýho důvodu nevyvažujete,bo to mě fakt zajímá
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tak sem dneska nazul TKC a cumim napsano MADE IN KOREA podivam se na ty stary tam MADE IN GERMANY kurva levna sila a cena zustala jen by me zajimalo jestli tkc delaji pro nas zluti a pro zapad taky
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
aspon to pasuje ale stribrna a zluty
Z kapsy na dveřích vytahuji krabičku gumové záchrany. Vytahuji jeden stříbrný čtvereček a krabičku hážu s frajerským gestem za sebe. Zuby trhám obal a pokouším se prezervativ nasadit. Mám zmrzlé ruce a moc to nejde. … STŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁSTŘÍBRNÁ
jak tohle funguje?
Upravil zmijon dne 15.01.2008 18:57
je to z pola a pisou vyvazovacka na kola]
Upravil zmijon dne 15.01.2008 18:59
To máme s Lubossem. Hrozně jednoduchý. Proste z fyziky víte, že nejtěžší místo je dole no tak naproti (tedy nahoru) dáte proti závaží. A to děláte tak dlouho, dokud kolo nestojí ve všech místech. Časem člověk získá grif kolik přidat aby to nepřehnal. Je to sattické vyvažování kola a závaží se dává jen doprostřed ráfku.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli to asi bude cekem zabava ne rekni mi poravde jak dlouho vyvazujes 1 kolo?
zmijon napsal:
Cycli to asi bude cekem zabava ne rekni mi poravde jak dlouho vyvazujes 1 kolo?
neni to zase tak zdlouhavý jak by se mohlo zdát,dělal sem to v pneuservisu docela často a když to máš v oku tak je to na chviličku,taky sem vždy vyvažoval jen jako Cycli a jedno kolo trvá tak 10-15 minut,a našli se tam i takový rypáci který když to viděli tak tomu nevěřili že je to dobře,no a dokonce se i našel takovej kterej si to jel převážit na digitál a byl stoho tak vyděšenej že se vrátil a chválil tuhle metodu,bylo to uplně perfektně vyvážený,no a viděl sem tuhle vyvažovačku i na okruhu když tam byli nějaký kluci testovat gumy a dělali to uplně stejně takže to není špatná metoda,je jasný že auto takhle nevyvážíš jelikož to se vyvažuje i do stran a motorky se prostě vyvažujou jen na vejšku a proto je nejlepší třeba na liťáky lepit závaží na obě strany stejnou váhu když to nejde lepit na střed jo jinak vyvažovačka mě ještě pořád leží doma,ale kola nevyvažuju je to zbytečnost pokud je to na enduro ale je to věčně řešený a diskutovaný problém
Misto vyvazovacky staci hridelka a dve zidle
Jinak ja osobne si nechavam kolo vyvazit pri prezuti a pak jen kdyz se mi zda, ze pri rychlejsi jizde skace. S bramborou jezdim i po dalnici cestovnich 150 nebo malinko pres, takze tady to smysl ma. Na dvepade XTecku nic nevyvazuju. Jednak mam spunty a druhak jezdi max. stovkou. Nez se guma otoci dokola, tak zapomene ze uz byla dole