je to problém u mě když se mi nikdy když kliknu na tvuj link nezobrazí nic jinéího než "Litujeme, ale požadovaný dokument nebyl nalezen. Pokud problémy přetrvávají, napište nám prosím upozornění na adresu info@outlet4you.eu." ?
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
je to problém u mě když se mi nikdy když kliknu na tvuj link nezobrazí nic jinéího než "Litujeme, ale požadovaný dokument nebyl nalezen. Pokud problémy přetrvávají, napište nám prosím upozornění na adresu info@outlet4you.eu." ?
Taky se mi to děje - ale když kliknu podruhý, už se na stránky produktu dostanu. Asi je to test, jestli máš opravdu zájem
Nejen na Husqvarně ale i Macáček je letos měl na čtyřkolce a opravdu svítěj jako prase. Ještě pro upřesnění dělají se mlhy dálky i pracovní ty svítěj jakoby rozptylově....
servisak přiložený následující obrázek:
Ano Ano ty světla jsou opravdu super. Má je tady kamarád a čumněl jsem jak prase jak to svítí. Mohu jen doporučit
Jo jen pozor cena je za kus ne za pár
Upravil ludek dne 24.01.2012 14:48
ludek napsal:
Ano Ano ty světla jsou opravdu super. Má je tady kamarád a čumněl jsem jak prase jak to svítí. Mohu jen doporučit
Jo jen pozor cena je za kus ne za pár
jauvajs...
lidick jinak me kamarad stavi 20W svetylka na motorku az to bude hotovy tak se pochlubim, jinak jen pro predstavu 10W diody jsou za 499,- a 20W jsou za 829,- ale spis nez dioda je dulezity napajeni a chlazeni stejne tak optika - jak psal servisak dle optiky to sviti bud mlha, dalky , pracovne
jinak jdou sehnat i 30W, 50W a dokonce i 100W akorat tam je trocha problem s napajenim jelikoz uz potrebuji 38V, ale menicem by to melo jit udelat a mas hlavni svetlomet jak prase)
Upravil schrek dne 24.01.2012 17:33
mirekcinan napsal:
dela to firefox a mozna dalsi..
zkus IE...
---
resp. Pardalovi to nefunguje ve FF.
Upravil hicks dne 25.01.2012 11:49
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mirekcinan napsal:
dela to firefox a mozna dalsi..
zkus IE...
---
resp. Pardalovi to nefunguje ve FF.
zkoušel sem FF, Operu a Chrome a všechno stejný, první klik výše uvedená zpráva, druhý už OK.. :-)
A co použít nějaký jiný světla a do nich to nainstalovat?? Pokud bys měl optiku nebyl by problém to za nějakej peníz nechat vykutat z kousku hliníku na CNC
... servis a diagnostika BMW Motorrad