„No ty ses asi zbláznil!“ Tak to jsem slyšel od většiny kamarádů, kterým jsem nastínil záměr objet celou ČR kolem dokola většinou po polních a lesních cestách. Více jak 2 tisíce km a to za 4 dni. Ale ještě jeden takový šílenec se nakonec našel. A tak zároveň můžeme srovnat výkonnost a spolehlivost mého GSa a jeho Afriky. Podle itineráře to vypadá v průměru na cca 550 km denně v poměru asfalt / offroad tak 40/60. Nejsem si také jist, zda se to vůbec dá ujet. Nejlepší je to ale zkusit. Takže zítra ráno v 7.00 vyrážíme na snad nejbláznivější výpravu, jaké jsem se kdy zúčastnil. Třeba zbude čas na poznámky a fotky z cesty.
Paji přiložený následující obrázek:
Paji napsal:
„No ty ses asi zbláznil!“ Tak to jsem slyšel od většiny kamarádů, kterým jsem nastínil záměr objet celou ČR kolem dokola většinou po polních a lesních cestách. Více jak 2 tisíce km a to za 4 dni. Ale ještě jeden takový šílenec se nakonec našel. A tak zároveň můžeme srovnat výkonnost a spolehlivost mého GSa a jeho Afriky. Podle itineráře to vypadá v průměru na cca 550 km denně v poměru asfalt / offroad tak 40/60. Nejsem si také jist, zda se to vůbec dá ujet. Nejlepší je to ale zkusit. Takže zítra ráno v 7.00 vyrážíme na snad nejbláznivější výpravu, jaké jsem se kdy zúčastnil. Třeba zbude čas na poznámky a fotky z cesty.
Ty bláho!!Tak to sem zvedavej jaky to bude, urco pak dejte vědět! Letos planuju neco podobneho,ale jet co nejblize hranic po silnici Ale dát to jako offík, bomba nápad!
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Super napad. Mozna by bylo zajimavy nekde zverejnit tu naplanovanou trasu a pro porovnani skutecne projetou(pokud se nepletu tak obr.je z mapsource, takze predpokladam ze jedete z GPS).
Doporučil bych to zveřejnit až PO akci. Vzhledem k tomu, že tohle forum nesledují jen příznivci offroad ježdění *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Bylo to fakt solidní sousto. Celkem najeto přes 2 tis km ve čtyřech dnech. V průměru 11 hodin denně v sedle. Poměr silnice / offroad se každý den měnil. Pokud nebyly na hranicích národní parky, tak převládal offroad. Zejména to platí o Česko – slovenské hranici, kterou jsme převážně jeli offroadem ze slovenské strany nebo po hraniční cestě. Krkonoše jsme například objeli Polskem po asfaltu., Krušné hory tak na střídačku, atd.
Motorky i my jsme to zvládli bez závažnějších problémů. Když pominu moje stupňované nachlazení, které u mi poslední dva dne téměř vzalo radost z cesty. Možná i o to víc jsem si oddychl, když jsem včera večer zaparkoval motorku v garáži.
Páji mohl bys mi poslat tu trasu v souboru do mapsource rad bych se na to podíval blíže. Jinak Dobrý výkon a blahopřeji ke zdárnému ukončení.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
No ja mam dovolenou prvni 2 tydny v srpnu. Mimo dovolenou se moc nikam nehnu, na vic dni bohuzel ani nahodou. Takze to budu muset nejak prizpusobit do tohohle rozmezi.
Aha..ja bych právě mel být první dva týdny ve Francii...ale jeste neni jistý zda nám to vyjde. To budu vedet az tak zacatkem cervnece. Tak kdyztak budem mit jeste dost casu se dohodnout.
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..