Ahoj, vejde se vám helma do origo Top Case na 12GS??? Já jí tam nemůžu nacpat, ikdyž ho vysunu. Nejde zavřít tak o 3 cm... V BMW mi říkali, že se tam v poho vejde...
Reno napsal:
Ahoj, vejde se vám helma do origo Top Case na 12GS??? Já jí tam nemůžu nacpat, ikdyž ho vysunu. Nejde zavřít tak o 3 cm... V BMW mi říkali, že se tam v poho vejde...
Asi myslíš vario topcase.Záleží jakou máš helmu. já tam Schubert C2 nedostal, ale integrálka tam šla. Enduro nevím.
Honza
Reno napsal:
Asi myslíš vario topcase.Záleží jakou máš helmu. já tam Schubert C2 nedostal, ale integrálka tam šla. Enduro nevím.
Mám vyklápěčku NOLEN, ale fakt ani náhodou a to si nemyslím, že je velká... Kdyby o 0,5 cm, tak věřím, že jiná mi tam půjde, ale o 3 cm je fakt dost...
Jak to řešíš, chytáš jí pod sedlo za pásek???
Reno napsal:
Mám vyklápěčku NOLEN, ale fakt ani náhodou a to si nemyslím, že je velká... Kdyby o 0,5 cm, tak věřím, že jiná mi tam půjde, ale o 3 cm je fakt dost...
Mám taky Nolanku a taky jsem ji tam nenarval, vozím zámek a vždycky přimknu k motce.
www.kapa-toner.cz
mam nolanku 103jku a narval. ale trošku sa prehol vrch kufru. fígl je v tom že ju musiš otvorit. a nesmie v kufru nič byt
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Reno napsal:
Mám taky Nolanku a taky jsem ji tam nenarval, vozím zámek a vždycky přimknu k motce.
Jak jí tam připneš zámkem??? To oko pod sedlem je na helmu, ne??? To nepoužíváš???
A nemůže to být různýma velikostma přileb? Dělají se většinou snad 2 velikosti skořepin. Další velikosti už jen vycpávkama. Já mám totiž tu větší skořepinu, vyklápěčku od LS2 a nedám ji tam ani náhodou. Dnes jsem to zkoušel.
Ta fotka fakt nezkresluje, vzal jsem ten malej origo topcase do firmy GRAVE, tam ho odstrojili a udělali novej 50-ti litrovej korpus. Na něj pak navěsili všechny ty origo vopičárny jako úchyty, zámky, rohy.... , takže mám topcase k nerozeznání od originálního, akorát se tam toho podstatně víc vejde!