Zdravím pánové. Nemáte někdo zkušenosti s pružinama od Hyperpro? Na originálech mám už skoro 100tkm ježděno z cca 90% ve dvou a už jsou jak bláto . Díky za rady.
starmo napsal:
Zdravím pánové. Nemáte někdo zkušenosti s pružinama od Hyperpro? Na originálech mám už skoro 100tkm ježděno z cca 90% ve dvou a už jsou jak bláto . Díky za rady.
Mam predek i zadek a za mne dobry. Akorat pocitej s tim, ze nestaci vymenit jen pruzinu, ale musis repasnout i zadni tlumic. Predni pokud netece tak je OK.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
starmo napsal:
Ten zadní tlumič je nutné repasovat i když neteče? Pokud ano, na koho se obrátit? Pružiny vyměnit nebude problém, ale s tím tlumičem jsem v pasti.
Zadni tlumic po 100 tis. Km nemuze fungovat, nelze jej vyskove nastavovat, atd. Musi se vymenit pajsl a znovu natlakovat (plyno-kapalinovy system, predni je jenom kapalina). V republice je nekolik samanu, co to dela. Nedavno jsme s Vevisem vedli diskusi, ktery saman je lepsi
Ja to nechavam delat u Burane v Pasovicich u Uh.Brodu, tel. 774 255 075. Vevis Ti urcite da kontakty na jeho samany, tak si mozes vybrat.
Upravil LiborJ dne 10.03.2012 21:01
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Ten zadni urcite zrepasovat chce.I kdyz netece,tak olej uz nema spravnou vyskozitu,je spinavej a taky muze byt spatne tesneni uvnitr,to znamena,ze olej krome tema kanalkama sakne i kolem tesneni a nefunguje to jak ma.
Podstatne levneji nez pan Buran to dela Beran a Prochazka.V tom vlakne kontakty najdes.Jsou tam i fotky,ceny atd.Pruziny objednavam z R2R.Predek zadek tam vyjde na 5046 kc.Posta zdarma.Ted jsem tam objednaval pruziny pro jednoho kamose a psali mi,ze od pristi objednavky u nich budu mit nejakou slevu.Ale kolik netusim.Tipuju 5 %.Tak kdyby ses rozhodl pro Berana,tak toho klidne vyuzij a objednej to se slevou preze mne a ja ty pruziny tomu Beranovi hodim.Jezdim okolo.At je to Beran nebo Prochazka,tak tlumice jim posles a oni ti je poslou na dobirku zpatky.Jo pruziny prodava jeste zdejsi clen Raptor ze slovenska.V tom R2R je ted dodaci lhuta do 14 dni.Cena repasu u Berana je mezi cca 2000-2500kc,podle toho jestli je potreba i prelestit pistnici,pretesnit i hydrostel atd.
To jsou samé dobré zprávy. Někoho z těch pánů rozhodně využiju. Co se pružin samotných týče, budu je obědnávat u Bi-Cr v Chlumci. Budou tam mít akci a při objednávce přímo v obchodě a složení zálohy dostanu 20% slevu. Sada mne tak vyjde na 4200CZK a to se vyplatí . Za nabídku a ochotu ale děkuju
starmo napsal:
To jsou samé dobré zprávy. Někoho z těch pánů rozhodně využiju. Co se pružin samotných týče, budu je obědnávat u Bi-Cr v Chlumci. Budou tam mít akci a při objednávce přímo v obchodě a složení zálohy dostanu 20% slevu. Sada mne tak vyjde na 4200CZK a to se vyplatí . Za nabídku a ochotu ale děkuju
Tak to je paradni cena.Taky jsem tam tenkrat zjistoval cenu,ale bylo to asi o 300kc vic nez v tom R2R.A akci tam tenkrat meli jen na set na 1150gs.A tam je bohuzel zadni pruzina jina.
Chlapy, jen pro kontrolu, chci dát mojí 800gs do předu Hyperpro a našel jsem je u R2R za 2700, což mi přijde trošku divné, když v TT jsou za 4600 a přímo výrobce udává cenu 3500. Máte s tímto obchodem zkušenosti? Jestli dodává v pořádku a komplet (pružiny + 2 flašky), nebo jestli máte někdo jiný zdroj na HP pružiny...?
Díky
F800GS
hyperpro bereme v tt z ceske distribuce, jaka je doporucena cena ti muzu poslat v pondeli.
jinak r2r byl dovozce hyperpro pred nekolika lety, po te, co zastoupeni dostal bikerscrown, zacala cenova valka a v r2r radikalne snizili ceny, osobne si myslim, ze to na truc prodavaj za nakup.
ale opet je to jen zprostredkovana informace od ofiko dovozce hyperpro
Upravil milan enduroskola dne 03.02.2013 18:37