Dnes jsem myl miláčka a koukejte co jsem našel. Je to sežraná barva až na hliník a plast. I veškeré pryže na který se "to" dostalo. Myslíte že by to mohla být kyselina z baterky?
Novej přiložený následující obrázek:
sundej ty plastový dekly a koukni se jestli neco neni s to baterkou. Jestli ma dobrý odvzdušnení, jesli nepraskla, jestli je dobře uchycená. Ja s moto nekolikrát praštil a nkdy nic nevyteklo
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Jestli by to nemohlo být tím že s tím skáču a jezdím po zadním. Ale stejně by asi neměla vytéct
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Některý baterky mají takový odvzdušňovací otvor (hadičku) na straně, párkrát jsem viděl, že jí lidi měli prodlouženou aby to vedlo někam dolů. Koukni jestli to není někde odtud.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak dnes jsem to konečně rozebral. Ta hadička nebyla nebyla zapojená. Nevypadla ale byla zmuchlaná pod baterkou. Nějakej vůl když po zimě dobíjel baterku tak ji zapomněl zapojit a kyselina pak tekla přímo na motor. Je neuvěřitelný co ta mrcha dokáže. Chlapi dejte na to bacha aby jste nedopadli jako já. JO A TEN VŮL, TAK TO JSEM JÁ.
TomasTT napsal:
Podle mě je to jednoznačný..
Stejně destruktivní je ještě brzdová kapalina na plastové lakované a kovové lakované díly. Taky pěkný svinstvo.
Tady s tím asi nepomůže nic než vytmelit a nechat přestříkat.
uz som sa raz nato niekde pytal neviete aku farbu pouziva BMW na tie hlinikove motory?a u koho to kupit?
BMW 1100GS
TomasTT napsal:
Stejně destruktivní je ještě brzdová kapalina na plastové lakované a kovové lakované díly. Taky pěkný svinstvo.
uz som sa raz nato niekde pytal neviete aku farbu pouziva BMW na tie hlinikove motory?a u koho to kupit?
Tak koupit v každejch "barvy laky" Teda aspoň tam co míchaj ale jaký je číslo barvy to nevím. Už jsem to taky sháněl.
TomasTT napsal:
Tak koupit v každejch "barvy laky" Teda aspoň tam co míchaj ale jaký je číslo barvy to nevím. Už jsem to taky sháněl.