Ja to ted předělávám na dvoučočku a podle mě to bude dost horor vyměnit zam tu H4 ja bych si to světlo pěkně v klidu vyndal ven a vyměnil.. Jinka tam dej NIGHTBRAKE od OSRAMU svítí to mnohlem líp.. Hlavně ne nějaký víc WATTOVÝ žárovky
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To Servisak: A životnost? Někde jsem zaslechl, že častěji praskají, ale je to opravdu "jedna paní povídala". Jakou máš zkušenost se životností Nightbreakerů ty osobně?
Darek napsal:
To Servisak: A životnost? Někde jsem zaslechl, že častěji praskají, ale je to opravdu "jedna paní povídala". Jakou máš zkušenost se životností Nightbreakerů ty osobně?
Taky je používám,ale s tou životnosti je to asi kus od kusu.Na gs me vydržela 8 měsíců,nevím jestly to bylo tím že mě moto spadla ze stojanu a po dvou dnech přestala svítit. V Octavii je mám už druhý rok i mlhové a svítí do teď. a kamošum co jsem to bral zároveň nesvítí už ani jedna(necelý rok výdrže). Jinak svítivost je výborná
NB jsem měl už několik odhadem 4 sady. Životnost v autě 7-8tkm . U kolegy to samé
Mě se více osvědčily žárovky GE
Svítivost stejná jako NB a delší životnost
Cena o malinko nižší
kim napsal:
>PetrAT co je to GE ?? Můžeš to nějak upřesnit?
Najdeš je třeba tady: http://www.elit.c...rovky.aspx
Ale doporučuju koupit jinde a nebo na někoho kdo má u Elitu registraci.
Elit má žárovky docela drahé
Prosímtě stáhneš dozadu konektor pak tu gumovou krytku a uvidíš plastový kolečko stím lehce otočíš tam kam to pujde a ejhle už máš žárovku
... servis a diagnostika BMW Motorrad