Proč zrovna k60 sc? Lehčí mokřejší terén ......mno.......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Mám vpředu TKC a vzadu 09 a včera lehkej off a prostě když máš vzadu vostrou gumu musíš ji dát i dopředu jinak jsi v háji ten předek to prostě nedá v té kombinaci
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Mám vpředu TKC a vzadu 09 a včera lehkej off a prostě když máš vzadu vostrou gumu musíš ji dát i dopředu jinak jsi v háji ten předek to prostě nedá v té kombinaci
Tomu rozumím, ale Scout není přece žádná ostrá guma do offu. Chtěl jsem "vylepšit" tu přední - dát tam TKC místo prý "špatného" Scoutu. ??
raptor napsal:
co je na heidenaukach zle? mam ich na nich asi 400 km a zatial som nic zle nepostrehol.. dneska som s nimi siel aj lahky off a bola uplne v pohode
Hele jestli si myslis ze TKC je v terenu nejakej zazrak, tak se pletes. Myslim ze na tom bude s K60 uplne stejne. Na sucho dobry a na mokru konci. Aktualne 1250 GSA HP
asi zavisi od uhla pohladu... ja heidenau beriem ako cestovatelsku gumu.. je jasne ze v terene nikdy nebude taka ako keby si obul stuple ale to plati aj pre zadnu preto kombinacii TKC 80 + K60 nechapem
tu kombinaciu co ti napisal servisak mam vyskusanu s vynikajucim vysledkom (cena / dojazd) a jej azda jedinou nevyhodou je ze E09 huci
by the way... TKC80 je najlepsia stuplova guma na cestu a najhorsia do terenu (ma asi najhorsiu samocistiacu schopnost a privelke stuple takze sa tiez rychlo zalepi)
Puvodce tohoto napadu tady jsem asi ja. Osobne jsem se Scouty spokojen nebyl a to hlavne s predkem, presne tak jak bylo popsano.... Ale nejde jen o zalepovani, guma je i moc kulata a treba i na suchy sotoline drzi ve vinglu mnohem min nez zadek. Zadek na nejaky ten cestovatelsky off pouzitelnej je, a vzhledem k najezdu jsem dal do placu tenhle napad. Navic diky lepsi vydrzi prednich spuntovych pneu mi to prijde jako vyuzitelna a vyvazena kombinace. Pokud vim, treba Pipo jel do Maroka k prednimu TKCcku vzadu E07. A na advrideru uz jsem od ty doby prave probiranou kombinaci TKC/Scout videl dostkrat, takze myslim, ze pitomost to neni. Pokud bych jel nejakou dalku do sussich krajin do tyhle kombinace bych sel.
Maiali nel Fango!
Cidas napsal:
No tak už jenom podle obrázku se rychle zalepí i zadní
Neni to tak hrozny, s tim zadkem i bazinku dala na ten vzorek relativne obstojne. Predek je opravdu znatelne slabsi...
Upravil morabo dne 15.04.2012 19:40
Maiali nel Fango!
servisak napsal:
Tomu rozumím, ale Scout není přece žádná ostrá guma do offu. Chtěl jsem "vylepšit" tu přední - dát tam TKC místo prý "špatného" Scoutu. ??
Když už kombinovat gumy,tak je vždycky lepší mít kvalitnější předek,než zadek.Takže v tomhle případě je to asi dobře s tím TKC vepředu oproti Scoutu.Driftující zadek ještě ukočíruješ,předek těžko
Ne,že by to byl teda nějakej zázračnej rozdíl v těch gumách,co se terénu týče,ale asi o chlup lepší přece jenom to TKC bude.(srovnáno jen vizuálně )
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Presne tak jsem to myslel. TKC taky neni off zazrak, ale alespon ne prusvih jako predni Scout. Proto mi to prijde jako vyvazena kombinace v momente kdy je potreba vetsi najezd zadku.
Maiali nel Fango!
myslím, že jsme to už někde tady nedávno řešili :-) Já
mám 1200GS a ve předu mám TKC 80 a zadek H. scout a v pohodě. Teď jsem přijel z balkánu a úplně v klidu. Předek v TKC tě podrží-hlavně při bočním vedení-což u Scoutu na předek není. Jinak jsem projel i sníh, bláto, šotolinku a v pohodě. Důležitý mít předek dobře nafouklý :-) jediný problém kdy to opravdu plave je, když je silnice vyfrézovaná-což je na balkáně běžný :-( Jinak super, nemůžu si stěžovat.
Maximální spokojenost.
Mimochodem...na kolik ten zadní SCOUT foukáte...??[/quote]
Dokud stačí plíce, někdo víc a někdo míň. Jsi kus chlapa, tak 2,5
Upravil joe dne 25.05.2012 07:05
Zadního SCOUTa foukám na 2,2( když jedu solo).
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.