Koupis je normalne jako nahradni dil.Ja mam doma komplet starsi draty na predni kolo.Je to z nabouraneho predniho kola,ktere jsem pouzil na 21 prestavbu.Chybej mi tusim 2 draty. http://www.bmwgs....ost_197747
Upravil vevis dne 16.04.2012 21:31
http://www.sroubm...ontact.htm
Stačí poslat jeden zdravej kus. Pře dvěma lety stál ks kolem 30,-/nerez. Niple vycházely cenově lépe originál BMW.
Pozor na zajišťovací červíky!!
Tobigu mas nekoho na centrovani, nebo si sikovny a delas to sam?
Potreboval bych udelat predni kolo.
Pripadne mate nekdo nekoho sikovneho pobliz Ostravy?
Diky
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Diky
Zdar,
v minulosti to dělali v Zape motor v Karviné
Motocentrum Těrlicko to asi také zvládne, prý jsou šikovní
jencekgs napsal:
Diky
jencekgs napsal:
Diky
Neviete ako sa demontuje z kolesa 11xx-ky strarý drôt, nypel jasne, ale drôt ani zaboha nechlel isť von!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
jencekgs napsal:
Diky
JRM66 napsal:
Neviete ako sa demontuje z kolesa 11xx-ky strarý drôt, nypel jasne, ale drôt ani zaboha nechlel isť von!
Já jsem rozplital kola a taky mi špice nešly ven. Tak jsem vzal 10mm kulatinu o 10 mm kratší než je délka čouhající části drátu vyvrtal do ní díru 4mm ale ne úplně durch na konec dírky jsem udělal závit M4 tenhle přípravek jsem našroubil na drát a každý kus zvlášť ppovyrazil o těch 10mm pak jsem vzal vyrážecí kladivo a udělal si na něj přípravek který jsem zaháčil za hlavičku drátu a vyrážel. Bylo to peklo, ale lepší než kupovat nový ráfky dráty a nyple(ty jsem nechal pochromovat) dělal jsem to protože středy byly kolem nyplů zoxidovaný.
JRM66 napsal:
Já jsem rozplital kola a taky mi špice nešly ven. Tak jsem vzal 10mm kulatinu o 10 mm kratší než je délka čouhající části drátu vyvrtal do ní díru 4mm ale ne úplně durch na konec dírky jsem udělal závit M4 tenhle přípravek jsem našroubil na drát a každý kus zvlášť ppovyrazil o těch 10mm pak jsem vzal vyrážecí kladivo a udělal si na něj přípravek který jsem zaháčil za hlavičku drátu a vyrážel. Bylo to peklo, ale lepší než kupovat nový ráfky dráty a nyple(ty jsem nechal pochromovat) dělal jsem to protože středy byly kolem nyplů zoxidovaný.
to musel být děs, vyklepat takhle všechny špice z kola
trošku te oxidace tam mám taky, ale většinou je Bender stejně pod nánosem bahna, takže to neřeším.....
tobig