Ahoj, chci se vás zeptat respektive vašich "batůžků" jak jsou spokojeni s originální sedačka pro spolujezdce na GS 1200, popřípadě ADV. Moje manželka tvrdí že jak se ta sedačka směrem k řidiči jako rozšiřuje , tak že musí mít hodně rozkročené nohy a bere jí křeč do kyčle - takže jízda pro ní je utrpení. Jelikož se chystáme na dovolenou tak se toho docela děsím. Jaké jsou vaše zkušenosti. Pomůže nějaké vybrání a přešití.
Co kus, to original, kazdopadne bych vyzkousel variantu, ktera bude tve zene vyhovovat, protoze resit tisice km daleko, ze uz to nevydrzi a na moto se uz neposadi...
Adv sedlo je co do sirku stejny a je i zamenitelny, jediny rozdil je, ze nema tolik matrose a je sikmy. Coz je treba zase neco, co vadi moji zene, pokud chybi ten schod a batuzkosedlo plynule navazuje na jezdcovo, po par km ji boli v krizi... U normalniho GS je v pohode. Co se sirky tyka vim o jedinym uzsim 12kovym sedle, potozmo o dvou...
tak moje si zase stěžuje na to že je šikmo dolu a sjíždí kemne. jinak šířka prej dobrý;
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Ono hlavně záleží na stavbě podvozku jedné každé dámy. Počítám, že Hanesova žena má úzkou pánev a řešením bude úprava sedáku. Někde tu jsou kontakty na čalouníky, já si nechal přešít sedla u Šatavy v HK, udělá i zarážku proti sjíždění... www.calounikps.comBorn To Lose. Live To Win.