Kluci nevím jak vy, ale ja mam takove to "štestí" že kamkoliv jedu, ať už jenom na 2 minutky do města nebo na celej den, tak vždy zmoknu. Už mne motorka jako taková přestává kvůli tomu bavit. Ja neříkám, prostě vo tom to je, ale co cesta to zmoknutí, už na to nemám nervy... jsme takhle prokletej jenom já a nebo nás je víc...
já mam kamaráda a stim je to stejný. kdykoliv někam jede tak začne chcát. Nikdo snim už nechce jezdit a když už, tak je lepší vzít nepromok.
A co je horší- prodává bandita 12 a chce koupit 1150 gs
hlavně, že je pivo ftlamě
Letos jsem konečně zjistil jaké to je zmoknout. Z popradu na hranice. Jinak mám prostě štěstí, Norsko, Skotsko, Irsko, alpy, no prostě všude kde má chcát jsem měl azuro.
Je to trochu o štěstí trochu o tom jak člověk co vnímá. Možná to jen vnímá trošku horší, jako já lepší.
:-D počkej počkej.... NOrsko Skotsko... Irsko.. tma snad leje furt ne? :-D Ja si každou chvilku za řiditky užívám, ale když přijdou bouřky a vichřice.. tka to není to prave ořechove za řidítky, malinkate deštíky neberu jako dešt... nebo zmoknout... ale když rnao koukneš ven, je nádherne, tak si řekneš jedu... rychle se obleču.. ryhcleji než hasič při požáru vytlačím mašinu.. nakopnu.. mezitím zezavíram barák a vyjedu.. než stiohnu protnout ceduli malinkate vesničky kde bydlím začne poprchávat... Z čeho proboha z čeho když sviti sluníčko??? to mi stale neni jasne.. a než dojedu k Třebíči.. co ž je cca 2 kiláky.. mám chut se otočit ... jak leje
Nic si z toho nedělej,máme podobný osud..vždy když jsem jel letos ( dálkovou) tak jsme jel za bouřky přívalového deště a jako bonus byly aj kroupy.. beru to sportovně..vždyť je to pořád lepší jak vločky sněhu
Nic v zlom chlapi ale prečo sa toto vlákno nachádza v diskusii o GS 650 keď to konkrétne touto motorkou néma nič spoločné potom je fórum zbytočne zahltené a neprehladné nemyslíte?? ja by som to presunul do volnej diskusie.
Je tu vôbec niaky admin čo sa o to stará? (p.s. teraz sa domňa pustite )
BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
VojtechPolicky napsal:
Kluci nevím jak vy, ale ja mam takove to "štestí" že kamkoliv jedu, ať už jenom na 2 minutky do města nebo na celej den, tak vždy zmoknu. Už mne motorka jako taková přestává kvůli tomu bavit. Ja neříkám, prostě vo tom to je, ale co cesta to zmoknutí, už na to nemám nervy... jsme takhle prokletej jenom já a nebo nás je víc...
za poslednich cca 14 tisic km ciste jen CR ketos jsem zmoknul asi 3x. a to MUSIM jezdit.
staci sledovat radar a pri trose stesti vetsine se vyhnes.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jezdim denne. At prsi, nebo ne. Takze mi z toho vychazi, ze cas od casu zmoknu, nekdy jsem taky treba zasnezen, ale zasadne vede sucho. Nicmene je pravda, ze kontrolou meteoradaru se da v pripade flexibilniho programu sem tam nejakemu plavaku vyhnout.
Maiali nel Fango!
Rudy11 napsal:
Nic v zlom chlapi ale prečo sa toto vlákno nachádza v diskusii o GS 650 keď to konkrétne touto motorkou néma nič spoločné potom je fórum zbytočne zahltené a neprehladné nemyslíte?? ja by som to presunul do volnej diskusie.
Je tu vôbec niaky admin čo sa o to stará? (p.s. teraz sa domňa pustite )
Proc?! Vzdyt mas pravdu.
Admin je Milos, ale tohle je asi z casovych duvodu pod jeho rozlisovaci schopnost, coz naprosto chapu. Spis by to mel asi resit prislusn redaktor.
Na druhou stranu zaplat panbuh, ze je to takovy klid a svoboda a ta trocha bordelu k tomu holt proste patri.
Maiali nel Fango!
Omlouvám se že je to dano v GS 650, opravdu to nebylo cílem...
A pak.. sleduji radar denně... a jedu vždy když ukazuje aspon troxchu toho sluníčka.. a když už jedu na místo kde to jasno až určitě jasno se sluníčkem je, a vždycky zmoknu.. viz dnes... sledoval jsme radar a ten rekl ze srázky nad trebici jsou minimalni..(jak jsme rekl destik neznamena zmoknout) a nad brnem bylo hlaseno jasno az polojasno ne naopak.. tka jedu do brna a tam jsem nejvic zmoknul....proste prokletí....
Jinak mne prosím nekamenujte... sleduji pravidelne radar, než někam jedu i předpovědi počasí, a určitě mi nešlo o zaplevelení GS 650..