Čau, moc prosím někoho, kdo už vidli repasoval o následující: Kolik oleje se dává do vidlí u Dakara 01? Mám manuál pouze na GS ne Dakara a tam píšou 600ml, tak jen jestli je to stejně. Ještě jestli někdo objednával neoriginální díly a kde, mám na mysli gufera a těsnící kroužky, orig. od BMW se mi zdají tyto věci drahý, tak to chci zkusit jinde.
Čau, tak mě napadá, že jsem loni na podzim omylem kupoval gufera navíc, takže kdyby jsi chtěl tak ti je nějak pod cenou pošlu. Já je dával do mojí 650 r.v. 2001, ale do dakara by to mohlo být stejný nebo ne? Jsou pořád zabalený, ale už jim bude skoro rok..
Do it my way...
Brko napsal:
Čau, tak mě napadá, že jsem loni na podzim omylem kupoval gufera navíc, takže kdyby jsi chtěl tak ti je nějak pod cenou pošlu. Já je dával do mojí 650 r.v. 2001, ale do dakara by to mohlo být stejný nebo ne? Jsou pořád zabalený, ale už jim bude skoro rok..
Tak vidlice složena jen takovej malej zádrhel, opravdu se leje do vidlic u 01 dakara 560 ml, jen abych ted neco neposejřil? A ještě k momentům, neví někdo jak jsou na brejlích ty 2 šrouby a 1 uplně nahoře na kolik se utahujou? Díky za rady.
Tak že ti sákne po kluzáku olej. ta vidle je tak jednoduchá že se jen mění olej a gufero
Upravil servisak dne 13.09.2012 20:47
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Chlapy, když už tu omíváte zadní pružinu mám takovej problém. Jezdím s uplně dotaženým kolečkem co nastavuje pružinu a když jí trochu povolim zdá se mi jako kdyby celej zadek plaval. Když je dotáhlá tak to dělá o hodně míň. Je možný že by byl tlumič v kopru? Napadly mě i ložiska ale nezdá se že by byly vyběhaný.