Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Vaš test minulosti.
JRM66
Přidané 12.11.2012 21:21

Registrace: 08.06.12
Tak podla toho testu som kedysi davno už raz žil v nemecku a bol som loajalny svojmu kralovi, za čo ma aj naležite odcenil. Tak už viem prečo mam taku perfekcionalisticku povahu ako nemčuri a ktomu ešte aj opel a bmw!thumbs up http://www.testmi.../index.php
Upravil JRM66 dne 12.11.2012 21:27
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.hmm!

3axap
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 06:37

Registrace: 23.01.10
Když jsi takový perfekcionista tak by jsi mi mohl poradit?SmileKdyž jsem se v tom testu dostal na třetí stranu (jaké je mé znamení)tak jsem zjistil,že na Slovensku nemají býka Frownhned po beranovi jsou blížencihmm!ale jak se říká:"jiný kraj,jiný mrav"Grin

Jirina1
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 07:49

Registrace: 14.04.09
No jo, taky jsem se za třetí stranu nedostal... Asi kdo je bejk, tak je tu novej a žádnou minulost nemá Cool...
Born To Lose. Live To Win.

Hrabe_X
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 08:05

Registrace: 31.10.07
Jirina1 napsal:
No jo, taky jsem se za třetí stranu nedostal... Asi kdo je bejk, tak je tu novej a žádnou minulost nemá Cool...

Obávám se, že vy dva bejci nemáte už ani žádnou budoucnost. :-DDDDDDDDDDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

bystricke
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 08:38

Registrace: 04.11.07
V minulom živote si bol vedec, biochemik a mechanik zároveň. Pracoval si v biomedicínskej firme na vyvíjaní nových liekov. Tvoje vynálezy však neboli dostatočne revolučné na to, aby ťa preslávili po celom svete. Disponoval si však veľmi vysokým IQ a húževnatosťou. Narodil si sa vo Washingtone, v roku 1890, ale od svojich 16. rokov ste sa museli presťahovať do New Yorku, kvôli otcovej práci. Pochádzal si zo slušnej rodiny a mal si dve sestry.

v současném životě mi líp jde ruština než angličtina,buď si to blbě pamatuji nebo vůbechelplessnebo ten test fakt kecáGrin
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Alda
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 08:41

Registrace: 20.10.07
Tak ja byl v min. zivote uspesnej obchodnik, takze fajn, to mi zustalo Grin
Ovsem nevidim tam datum umrti. Narodil jsem se v r. 48, coz teda vypada ze jsem si moc zivot neuzil. Nebo jeste teda nekde beham a proto jsem ta rozdvojena osobnost Grin

zetor
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 09:21

Registrace: 09.11.10
bystricke napsal:
V minulom živote si bol vedec, biochemik a mechanik zároveň. Pracoval si v biomedicínskej firme na vyvíjaní nových liekov. Tvoje vynálezy však neboli dostatočne revolučné na to, aby ťa preslávili po celom svete. Disponoval si však veľmi vysokým IQ a húževnatosťou. Narodil si sa vo Washingtone, v roku 1890, ale od svojich 16. rokov ste sa museli presťahovať do New Yorku, kvôli otcovej práci. Pochádzal si zo slušnej rodiny a mal si dve sestry.

v současném životě mi líp jde ruština než angličtina,buď si to blbě pamatuji nebo vůbechelplessnebo ten test fakt kecáGrin

Vyšlo mi to samé...Wink

Zdenal RT
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 09:51

Registrace: 06.09.07
zetor napsal:
bystricke napsal:

Vyšlo mi to samé...Wink

Tak to vypadá, že tady na foru se sešlo vícero bývalých biochemiků narozených ve Washingtonu se dvěma sestrami atd. Jsem jeden z nich.clap

www.youtube.com/user/zdenalrt/videos?flow=
3axap
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 10:56

Registrace: 23.01.10
Emilio Alzamora napsal:
Zdenal RT napsal:
zetor napsal:
bystricke napsal:

Vyšlo mi to samé...Wink

Tak to vypadá, že tady na foru se sešlo vícero bývalých biochemiků narozených ve Washingtonu se dvěma sestrami atd. Jsem jeden z nich.clap

Možná kdysi jste byl jeden a pak vás někdo rozdělil na tři - a teď jeden dělá hov.o,druhej ho roznáší a třetí na to myslí.....
Já si test raději nebudu dělat,aby mě tak višlo,že Vlastimil je můj brácha.....Shock

Brácha jóhmm!no je to docela možné.Ty jsi přesně takové moje dvojče jako byl Danny de Vito bratr od Arnolda Schwarzeneggera ve filmu Dvojčata.hilariouscomfort
Upravil 3axap dne 13.11.2012 11:10

kaca
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 11:12

Registrace: 12.08.09
Jsem bratr Bystrickeho.....

hobr
Vaš test minulosti.
Přidané 13.11.2012 12:06

Registrace: 29.12.10
Tak já jsem byl věštec a bydlel jsem v karavanu. Měl jsem dost peněz a umřel jsem ve věku 64 roků.... Větší pitchovinu už jsem dlouho neviděl.Sad
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 148
Členové on-line: 1
Pivos

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.54 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI