Vánoční večírek Touratech ve WhiteBlue v Jílovém u Prahy, středa 19. 12. od 19h
Zveme vás na svařák, popovídat si, podívat se na nějaké nové fotky, seznámit se s našimi speciálními hosty a trošku se odreagovat od předvánočního stresu... Pohodová akce pro pohodové lidi, které baví to, co děláme - cestování na motorkách, enduro, rallye apod.
Každý registrovaný účastník dostane od nás drobnou pozornost (stačí napsat třeba i mail nebo SMS že dorazíte abyste toho opatřili dost a na každého se dostalo).
Místo je jasné - klub White Blue v Jílovém asi znáte všichni a kdo neznáte, tak budete překvapení a bude se vám tam líbit. Těšíme se na vás.
Vánoční večírek Touratech ve WhiteBlue - středa 19. 12. od 19h
Přidané 11.12.2012 15:31
Jasně, rozumím ale mě zajímá počet lidí co přijde, abysme nakoupili ty dárky, takže pokud nemůžete nebo nechcete, tak to není potřeba hlasovat, proto jsem tu volbu nedával.. Jde mi jen o počet lidí celkově (když sečtu BMWGS, přímo zvané mailem, facebook atd...)
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 11.12.2012 15:40
Škoda, že je to v "cizině". Kam nejede tramvaj, tam musím autem a nebo na motorce a když jdu na akci, neumím být na suchu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 11.12.2012 15:59
19/12 jsem v brne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 11.12.2012 17:12
hicks napsal:
19/12 jsem v brne.
Heléééé : doporučuju sebou navigaci,papírovou mapu města, průvodce a hlavně na ulici a v hospodě nemluvit moc hlasitěěě , .. jóóóóóó heléééé ?
Samozřejmě nezapomeň na SLOVNÍK, jináč seš v erdeli..
[url]Jakési konópek kdysi békl, že Vánoce só svátky klidu a míru. Chtěl bych tutáč hantýrovat ,že né pokaždý tomu musí bejt tak.
Jár po vánočním zážitku s kaprálem se matka posichrovala a kópila fotrovi porcované kus kaprála, protože je skalní a vostatním fyšlový kolky. To ale negómala, co bude následovat. Startovačku to hodilo vlastně morgen. Eklovalo se mě chálovat žvanec s medem a matka se nakrkla, že večer nezgómnu goldnový čuně. Lapl jsem myslivnu, že to musim nějak srovnat do latě a tak zatím co mutra fachčila kauf v obchoďáku, hodil jsem helfku s cukrovím. Nějak se to ale zdrblo, takže když byla z vobchoďáku zurig, s půlkou cukroví se dal tak akorát sypat chodník.
Jediný co přežilo byly perníky. Tak jsem se radši vodsunul do vobejváku namašlit pometlo. Fotrovi se zdálo nějaký long, ale ja hlásil:
"Klídek sokolíku, mám to zgómnutý." Jenže jak jsem ho mázl do kříža, vzala špica po babce ňák vo strop a byl z ní tak akorát binec. Fotra málem kleplo a jak s ním clómala hercna, házel na mě takový nejmy, že ty tady hantýrovat nemůžu. To už mutra supěla z kuchyně jak pacifické expres. Gómal sem na vobzoru mlatu a vyklízel pole. Jenže jak jsem v tý rychlosti klapal aus, nezmerkl jsem bedny z baňkama a hodil do nich skobu. Střepů jak ve sklárně. Tak sem se radši dekoval z kvartýru nakópit nějaký dárky.Měl jsem to už progómaný. Fotr hodil skobu s károu na zkaltněný vasrůvcel, tak sem mu kópil tekutý řetězy. Švici lak na hára a mutře ****ovó masku ve špricu.........[/url]
Upravil bluesbery dne 11.12.2012 17:14
Přidané 11.12.2012 17:48
Pertla napsal:
hicks napsal:
19/12 jsem v brne.
Tak to zajdem na škopek ne?
ja jsem zatim vubec nedaval echo nikomu, protoze to vypada na psychedelickou akci zase :/
dam vedet.. kazdopadne jak jedu do Brna alespon s minimalni casovou rezervou, samozrejme hlasim predem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 11.12.2012 18:36
Pokud Radek pojede svým novým 6x6 vozítkem, tak by mohl v nástavbě v pohodě odvézt tak odhadem 20 lidí a pokud budou unavenější po večírku, a naloží se to tělo na tělo, tak i víc
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...