ahoj můj kamarád se se mnou pořád hádá že KLR je lepší než dakar (upřímně je to ****),ale ja mu to furt vyvracím a posílal jsem mu z motorkari .cz odkaz na recenze uzivatelů a tam jasně vede bmw ,ale nevite kde by se dalo neco jeste najit neake srovnani techto dvou strojů at mu to muzu v palit do chřtánu
Upravil kody dne 20.01.2013 15:29
kody napsal:
můj kamarád se se mnou pořád hádá že KLR je lepší než dakar (upřímně je to ****),ale ja mu to furt vyvracím
Kamarád, manželka a šéf mají vždycky pravdu.
Ale kromě toho, KLR je po mnoha stránkách fakt o hodně lepší jak F, a dokonce je lepší i než GS.
Zkus se ještě zeptat někde jinde, a uvidíš, že skoro každej Ti to potvrdí.
Hlavně se ale nevzdávej a hádej se s ním dál, když je to takovej ****
Takže sice je rotax zvláštní motor- ale žere úplný ****..což se o kámošově KLR nedá říct......on jezdí kolem 7 až 8.....vzhled je voničem...dakar je krasavec...a motor- rotax vydrží víc...tohle vždy vyhraje...pak sou tam i pozitiva na straně KLR....ty nebudu zminovat.....to že se motor nedá zničit, a motorka se stala legendou si je vědomo BMW a spousta lidí...Kawa KLR je trochu mrtvola....takže tak
Drž se hesla- když ji miluješ- nemáš co řešit....a nikdo tě nerozhodí...
A pro všechny - ideální a skvělá motka vlastně neexistuje...na každý se najde pár pih...i na Dakarovi...i na KLR...tak
no ja jsem to myslel tak že octavka a vůbec vw motor 1.9 81kw je co se týče spolehlivosti a nákladů na údržbu jeden z nejlepších na světě jelikož pracuji jako servisní technik v autorizovaném servisu škoda a vidím všechny ty marné pokusy automobilek vymyslet něký spolehlivý motor tak musím konstatovat tento fakt.
Systémy vstřikování paliva PD -šajze (klepe to ,netěsní to)
comon rail -praskne vysokotlaká trubka (můžeš volat tak maximálně provident jestli ti nepůčí 50tis.)
TSI-konstrukční chyba hydraulického napínaku rozvodového řetězu (hradí autorizovaný partner v rámci tzv svolávací akce .
jjj klasické rotační čerpadlo je vrcholem česko-německého strojírenství.
ja samozřejmě rozumím automobilkám a chápu že nikdo nechce vyrábět auta která se nabudou kazit ,ale to jakým způsobem jsou poddimenzovány díly např.podvozku ,brzdné soustavy je celkem ...
Pravda 1,9teedeeiii 66 či 81kw su legendárne, ale porovnávať spoľahlivosť a nenáročnost na servis rotoačku voči CRku... stare naftove peugeoty, fiaty, boli na tom obdobne.
Octavia I je fajn nenáročné auto, ale technicky sa myslim nemôže trebárs so spomínanou librou zrovnávať ovšem lybra mala aj inu cenovku....
..ked porovnám Feliciu a Tipo, Felda nie je zla ale oproti fiatu je to prevedenim proste hnoj, ale taktiež boli obe v inej cenoej kategorii
Pravda 1,9teedeeiii 66 či 81kw su legendárne, ale porovnávať spoľahlivosť a nenáročnost na servis rotoačku voči CRku... stare naftove peugeoty, fiaty, boli na tom obdobne.
Octavia I je fajn nenáročné auto, ale technicky sa myslim nemôže trebárs so spomínanou librou zrovnávať ovšem lybra mala aj inu cenovku....
..ked porovnám Feliciu a Tipo, Felda nie je zla ale oproti fiatu je to prevedenim proste hnoj, ale taktiež boli obe v inej cenoej kategorii
Sorry za OT
No a ta KLR je lepší než ty auta co tady omíláte a nebo jsou ty auta horší než ten Dakar?
Sorry za OT
No a ta KLR je lepší než ty auta co tady omíláte a nebo jsou ty auta horší než ten Dakar?
Já myslím že KLDR je asi nejlepší ze všeho. Jak BMW tak skoda F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
..ja tu motorku mel (KLR 600) uz v roce 92, byla to na tu dobu dobra masina, najel jsem na ni 45 tis, nemohu zapomenout.. bajecne momenty mladi jsem sni prozil jak v - 20ti tak v plus 40ti...
Upravil jofree dne 31.01.2013 21:17
F800GS
Jo, jo KLR 600 super motorka. Motor jak kladivo. Na dvojku krásně na záda a tradá. Za dva roky jsem na ní najel 45 tkm, pak na ní jezdil brácha a ještě jeden kamarád. Pokud žije, tak jezdí dodnes
Upravil joe dne 31.01.2013 21:21
no az tak ne, mela prece jen 34Kw,a le ja odriz ten odsterdivy dekomprosor a pak to tepr bylo ono, ono na volnobeh to nebylo uplne zavreny, takze az ted to slo odspoda jako s praku.. zkousim vlozit fotku ale doprdele jak????
F800GS