Koupila jsem si Wunderlich turistické plexi. Ale se svou výškou, jak ten iniciativní blbec, který je horší, než třídní nepřítel, příliš vysoké. A tak došlo k tomu, že koukám skrz něj. Zatím po cca 300km si nějak nemůžu zvyknout a pořád mám tendenci vytahovat se nad něj. Proto otázky jsou :
a) taky někdo z vás kouká skrz? zvyknu si bo to mám řešit?
nevíte kde kdo za kolik umí to plexisklo případně říznout tak aby to vypadalo hezky k světu, nepopraskalo apod? To by bylo asi nejrychlejší, ale napadá mě ještě jedna možnost....
c) nemáte někdo to nižší plexi na čtyři šrouby wunderlich a nechtěl byste vyšší? Mám plexi co může být s originálními protektory na ruce. Nějak přiměřeně stejně poškrábané - mám nové :-)
Dík za rady, příště si nebudu namlouvat, že jsem vyrostla
zahorak napsal:
Titika proč si to najpr neskusila si to porovnat s tvojou víškou.Nemožeš kupovat kočku v mechu dokial to neuvidíš.100 krat meraj a raz rež
ty to je rada nad zlato, mě bylo jasný že bude vyšší :-) ale mě se to vysoký prostě víc líbí, je takový expediční :-)
Ale tedka než rady typu, kdybys - tak bys, bych uvítala udělej to a to :-)
díky :-)
P.S.: Ale neni to tak hrozný, dá se to, jen by to mohlo být trošku lepší
Ty to je rada nad zlato, fakt díky:-) To jsem právě potřebovala vědět víš :-) A věci jsou otázkou priorit, já nechci nejdřív protektory na ruce, protože mi fakt nevadí, když pozdravím ostatní jen zvedlym prstem a hůř snáším déšť na prsa než mokrý rukavice :-)))))))
Nicméně právě sem potřebovala věddět, pokud si nezvyknu nebo se mi to dokonce nezačne líbit, tak kdo kde za kolik to umí zkrátit
Nevim, z ceho dela plexi Wunderlich, ale ja jsem ted rezal origo Dakarove plexi rucne pilkou na zelezo. Nikde to nepraskalo, zadne vystipovani. Kdyz to jeste posledni milimetr odbrousis, tak to bude pohodenka. Samozrejme predpokladam nezne ale pevne uchyceni ve sveraku, at ti to pri rezani zbytecne nevibruje. Kdyz to vezmes jo opatrne, tak ti to nejakou chvili vezme, ale porad lepsi, nez kupovat nove :-)
Mne jako nejslozitejsi prijde namalovat si tu krivku, podle ktere to vezmes. Nebude ti stacit v ramci jednoduchosti jenom vyvrtat dva otvory? :-)
Upravil tosuja dne 23.06.2008 13:06
No ono to neni jako tak hrozný, já prostě když si sednu tak konec mám v úrovni očí :-)a když se vytáhnu tak zas vidim, to zase joo :-))) ale pilku na železo možná o dlouhých zimních večerech zkusim. Já myslela, jestli to náká firma neděla moderněji třeba laserem :-))))
Ještě než ho začneš upravovat polep ho komplet zakrývací páskou a na ní si to můžeš kreslit i to s tím řezat. Pak to sundáš a nepoškrábeš. Jinak ho mám ale by se ti nelíbilo - už jsem ho poškrábal a odřezal ty boční cancoury - vypadá líp (Adventure)
Dakar 650, HusaberG
Šukalkou (to je taková co lítá sama dopředu a dozadu - jinak to vypadá jako větší šroubovák). Chce to pak zapilovat + zabrousit brusným papírem. Mě to drží jen na těch 4 šroubech vepředu - a líbí se mi to tak.
Dakar 650, HusaberG
Což to je jasný, proti gustu žádný dišputát. Tzn. tohle sklo - ten materiál - jde normálně brousit s tím, že se pak zabrousí šmirglem. Tak to není špatná vyhlídka, tak uvidím, jak mi to bude pasovat. Mohl bys prosím poslat sem tu fotku jak to přeci jen vypadá bez těch chobotů v boku? Díky :-)
tak na uriznuti tech cancouru bych asi nemel, hm, koule. Myslim, ze jsou tam z duvodu tuhosti konstrukce a preneseni sil i trosku jinam - ty ctyri sroubky jsou dost blizko nad sebou, takze tam bude celkem velka paka, takze bych si osobne tipl, ze po odstraneni cancouru to plexi muze vic vibrovat, mozna se trosku sklanet pri dalnicnich rychlostech, v extremnim pripade praskat kolem sroubu (ale to je fakt extrem, to asi ne).
Kurna, proc tohle plexi neudelali na starou trisroubou verzi, to bych mel po problemech....
titika napsal:
No ono to neni jako tak hrozný, já prostě když si sednu tak konec mám v úrovni očí :-)a když se vytáhnu tak zas vidim, to zase joo :-))) ale pilku na železo možná o dlouhých zimních večerech zkusim. Já myslela, jestli to náká firma neděla moderněji třeba laserem :-))))
Tohle řezat laserem nepůjde,protože by se to tavilo. Vodním paprskem v pohodě. Ale myslím,že pilka na železo a šikovný ruce jsou nejlepší volba. Jak se tu píše taky zalepit neni špatný,protože pak se ochrání okraj proti poškrábání a tak.
Hlavně to chce přemejšlet a zkoušet,než něco koupim. Pak odpadá podobná starost.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak za prvé jako ženská kupuju to, co se mi líbí:-) a mě se prostě líbí veliký :-) A kdybych neměla přepákováno a vybraný sedlo tak sem v klidu :-) Kdyby
A tedka je to redy, páč je krásný nový a je průhledný ale když se zašpiní, bo škrábne tak to tak příjemný asi nebude ...
No nicméně díky za rady, uvidím co to udělá časem.
Ještě by to chtělo něco proti mouchám páč ty si z toho dělaj přistávací plochu :-) To nepochopily trochu...
Nekroutí, nedrnčí, nepraská - funguje [img]http://www.bmwgs.cz/infusions/usergallery_panel/userphotogallery.php?album_id=155[/img]
[img]http://www.bmwgs.cz/infusions/usergallery_panel/userphotogallery.php?album_id=154[/img]
Nevím jak na ty obrázky - dal jsem to do galerie
Upravil MikiberG dne 23.06.2008 17:49
Dakar 650, HusaberG
Tak jsem vytvořil alba a jak dál? Už to tam je .[url] http://www.bmwgs.cz/infusions/usergallery_panel/userphotogallery.php?album_id=154 [/url]
Upravil MikiberG dne 23.06.2008 18:42
Dakar 650, HusaberG