Zdar chlapy. Mám jeden problém koupil jsem VIN vložky zámků a originál BMW alu kufry. Klíč mám nastavený správně dám to do zámku a nemůžu ho dotočit na požadovaných 90°, abych mohl vyndat klíč. Když tám dám vložku, kterou jsem již měl s top case tak taky nejde. Pokud dám do top case novou vložku tak je to ok. Nejspíš bude problém tedy v kufrech. Nevíto někdo co s tím??
Upravil Bajlak dne 18.02.2013 13:43
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
předposlední stavítko od zadu jsi dal nebo ne? NEMĚLO by tam být.. jinak pomáhá zamky tříknout něčím mazavým.. jak jsou ty plastové vylisky na zámky nový, tak to někdy jde na začátku ztuha..
posledni stavitko je prece na zajisteni zamku aby navyjel to predposledni tam nemam
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Něco podobného jsem před nedávnem řešil taky. Zkus následující postup:
odemkni zámek kufru a vyklop ho nahoru jako když otevíráš kufr. Pod zámkem vespod je zobáček ( viz. foto), pod který se při zamnknutí zasune otočná západky zámku .Protože máš nové vložky zámků a západka není ošoupaná, nejde klíček v zámku dotočit. Zkus proto nějakým větším šroubovákem zobáček "mírně" vyhnout nahoru. Pak by to mělo jít, popř. postup zopakuj.